fbpx

Test af Philips fnugfjerner GC026/00

Jeg har tænkt på, at jeg gerne ville have en af de små smarte elektriske fnugfjernere, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe en. Også lidt fordi jeg har været i tvivl om, hvor godt de egentlig virker. Nu har jeg så i mellemtiden fået anbefalet den fra Philips (GC026/00), og da jeg så så, at den var på tilbud hos Club Matas, ja så kom jeg til at købe den.

Jeg har nu prøvet den på min favorit cardigan fra Noa Noa. En ret lækker cardigan, som er købt second hand, og som jeg har haft mere end et års tid nu. Den er efterhånden, efter lang tids brug, blevet en anelse fnuldret, som gør, at den ikke er så præsentabel længere, og jeg lidt overvejede om den skulle overgå til min loungewear / hjemmehyggetøj katergori.

Jeg modtog fnugfjerneren i går, og gik på med krum hals med at afmontere fnug på min cardigan. Der var en del at komme efter, og den lille beholder, som opsamler fnulderet, måtte tømmes et par gange. Men resultatet var ikke til at tage fejl af: cardiganen ser ud som ny !!

Jeg er fan. Den er nem at bruge. Den har en stor knivoverflade, som dækker et stort område på én gang, og fnugbeholderen er nem at åbne og tømme. Den har et højdejusteringsdæksel, så den også kan bruges til sart tøj. Der følger rensebørste samt AA batterier med, så den er klar til brug med det samme.

Den kan varmt anbefales. Den forlænger levetiden på dit tøj, så det kommer til at se nyt ud igen, og ikke skal kasseres eller kun er til brug hjemme. Jeg kommer til at bruge den rigtigt meget. Det er min nye bedste ven, og jeg vil mene, at den er uundværlig i en kapsel garderobe, hvor det handler om, at tøjet skal kunne bruges igen og igen. Derudover er det en minimal investering for noget, der gør en så stor forskel.

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du kan også følge mig på Facebook eller på Instagram .

Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Hav en god dag.

Kapsel garderobe til børn
Garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er …

Læs mere
Sloggi ZERO Feel undertøj
Shopping

Test af Sloggi ZERO Feel – innovativt undertøj

Sloggi kører for tiden en massiv kampagne på deres nye tiltag, ZERO Feel, som ifølge dem er den nyeste innovation indenfor undertøj. ZERO Feel er …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.