fbpx

Stylist – en investering i din garderobe

Stylist – en investering i din garderobe

Jeg var så heldig at vinde en konkurrence, hvor præmien var en dag med en stylist i en lokal tøjbutik. Dette er 3 år siden nu, men jeg tænker stadig på det, og synes det var en dejlig oplevelse, som efterlod et aftryk hos mig. Det var også det, der startede min interessse for mode og tøjsammensætning.

stylist, ny mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe
Før – billede

På dette tidspunkt havde jeg hest, og tøjbudgettet var derfor nedprioriteret, da det at have hest er en halv dyr hobby. Jeg gik ikke specielt meget op i tøj, og brugte heller ikke mange penge på tøj, hvilket tydeligt ses på før-billedet.

På samme tidspunkt havde jeg avanceret i mit job, og stod nu til at skulle have et mere udadvendt job, hvor det at være præsentabel var i højsædet. Dette skrev jeg kort i begrundelsen for, hvorfor jeg skulle vinde denne konkurrence. Jeg var ydermere rimelig grøn i jobbet, og det at få styr på min påklædning, kunne også hjælpe min selvtillid lidt på vej, til at tro på, at det kunne jeg godt. Det at være velklædt og føle sig godt tilpas i det du har på, er også et kæmpe selvtillids boost.

Derfor var glæden stor, da jeg blev ringet op og fik vide, at jeg havde vundet konkurrencen. Beskeden kom som sendt fra himlen.

Konkurrencen var udloddet af Ny Mundering  i samarbejde med stylist Anette Heiner og Lokalavisen.dk, alle beliggende i Vejle.

En fed dag med overskridelse af grænser

Stylist, Ny Mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe
Efter – billede

Jeg havde forinden dagen, hvor jeg skulle mødes med Anette i Ny Mundering, modtaget og udfyldt et skema, så hun vidste lidt om mig, mine præferencer, mit tøjbudget og hvordan min hverdag så ud. Derudover skulle jeg tage nogle før-billeder af mig selv og sende dem til hende. Hun ville så forberede forskelligt tøj udfra disse oplysninger, som jeg skulle prøve i løbet af dagen.

Samtidig villle der blive taget billeder af mig i løbet af dagen, da det skulle i lokalavisen, som en del af betingelserne for den konkurrence der var udloddet.

Jeg var noget nervøs men også meget spændt, da jeg mødte op. Jeg blev mødt af en masse super søde mennesker, herunder stylisten Anette samt Johanne, John og Inge fra Ny Mundering.

Stylist, Ny Mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe
Efter -billede

Anette fik mig til at prøve en del tøj, som jeg aldrig i min vildeste fantasi havde regnet med, at jeg skulle prøve. Der blev virkelig overskredet nogle grænser. En del af tøjet, var også tøj, som jeg aldrig selv ville have købt, hvis jeg ikke havde fået hjælp.

Jeg lærte at style tøjet i løbet af dagen og fik vist, hvordan jeg skulle sætte det sammen på kryds og tværs. På måder jeg aldrig selv ville have fundet på eller turdet gøre.

Det var en fed fornemmelse, og jeg følte mig helt klart mere lækker, end da jeg kom. (det kunne også kun gå én vej med de før-billeder).

Jeg endte med at bruge et klækkeligt beløb, og fik en masse lækkert tøj med hjem. Så var starten til garderoben lagt.

En stylist er en fed og til tider grænseoverskridende (på den gode måde) oplevelse, som alle burde unde sig selv. Du får så mange værktøjer, og bliver mere målrettet med din egen stil.

Hvad kan en stylist

En stylist kan hjælpe dig med at finde ind til din stilkerne, som rammer den du er. Det handler ikke om at tage det på, moden dikterer, og det der er trendy lige nu, men om at tage det på, som udtrykker den du er, og som gør, at du føler dig godt tilpas.

Stylist, Ny Mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe
Efter – billede

En dygtig stylist har heller ikke præferencer i form at mærker og pris på tøjet, men tager udgangspunkt i dit budget og dine præferencer, og viser dig, hvordan du kan style det, så det passer til din unikke stil. Du får nogle basale værktøjer, som du kan tage med dig, og bruge hele tiden i takt med at dit liv ændrer sig.

Jeg har selv et andet tøjbudget nu end dengang (har bla. ikke hest længere). Nu er det mere kvalitet frem for kvantitet, jeg går op i, men stadig med respekt for min stilkerne, og hvad der virker for mig. De værktøjer Anette gav mig for 3 år siden, bruger jeg stadig.

Stylist, Ny Mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe
Efter – billede

I starten skulle jeg lige vænne mig til alt det nye, men nu er principperne blevet en integreret del af mig, og det falder mig nemmere at købe det rigtige tøj, og undgå for mange fejlkøb.

Jeg har også oplevet, at når jeg føler mig som en million, så vokser min selvtillid også, og det udstråler jeg. Det er en fed fornemmelse.

Jeg lader mig ikke diktere af moden, men køber det, der virker for mig. Jeg tør være mig selv, og har det godt med det.

Lader du dig diktere af moden? Og hvornår har du sidst følt dig som en million?

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.