Stylementorforløb

Få styr på din stil og garderobe - en gang for alle

Hvordan vil det være at få hands on og individuel hjælp og sparring til at (gen)finde overblikket over din garderobe og finde din helt egen personlige stil?

Jeg tilbyder et 5 ugers forløb, hvor du har din helt egen stylecoach med på sidelinjen, så vi sikrer at at principperne bliver implementeret en gang for alle, og du vil være i stand at vedligeholde og udvikle på din stil efterfølgende. 

The feel good foundation

Vi skal igennem 5 moduler, som tilsammen sikrer dig det fulde overblik og den røde tråd i din garderobe. 

Vi gennemgår et modul ad gangen, og får det implementeret inden vi går videre med det næste.

På den måde sikrer vi fuld implementering, og noget du kan arbejde selvstændigt videre med efterfølgende. 

modul 1 - frame

På det første modul gennemgår vi de 6 stilkerner,  og sammen sikrer vi, at du får fundet sin.

Vi har som oftest både en primær og en sekundær.

Dette er fundament for din garderobe, hvorfor det er et vigtigt modul for hele processen. Du vil allerede her opleve at en masse begynder at falde på plads for dig, og giver mening for, hvorfor der har hersket et kaos i din garderobe indtil nu. 

modul 2 - Function

Nu hvor fundamentet er på plads, så gennemgår vi de 6 kropstyper, og sikrer, at du får fundet din (evt. to). Vi kan oftest godt være en blanding af to kropstyper.

Samtidig med at vi får styr på din kropstype, så finder vi også ud af sammen, hvilke snit der er gode til dig, så du bliver bedre til at købe det der klæder dig, og navigere udenom fejlkøb. 

Endelig får vi struktureret den farvepalette din fremtidige garderobe skal bestå af og bygges op omkring.

modul 3 - freedom

Nu hvor rammerne i din garderobe er på plads, så skal vi igang med at rydde ud og op i din garderobe, så vi får skabt overblik.

Vi gennemgår de 4 udrydningsprincipper, og sammen får vi ryddet ud og skabt overblik, så du kun står tilbage med det der klæder dig, du elsker at have på og det der virker for dig. 

Dette modul er svært for mange, hvorfor vi også dykker ned i emnet overbevisninger, og jeg hjælper dig med at få vendt de hæmmende til positive, som vil hjælpe dig på din videre færd. 

Modul 4 - Find

Nu hvor vi har fået ryddet op og ud i din garderobe, så skal vi have bygget din nye og fremtidige garderobe op. 

Du vil opleve, at du har mere tøj end før, og vi kigger på at lave nye sæt med med det, der er tilbage i garderoben.

Vi analyserer på dine fejlkøb, for at blive endnu klogere på det der fungerer for dig, og det der ikke gør.  Den viden vil hjælpe dig i dine fremtidige køb.

Vi laver en shopping liste med det, der med fordel kunne tilføres til din garderobe. 

Og endelig – så tager jeg dig med ud at shoppe et par timer i en butik efter eget valg, så vi sikrer at du fremover er tryg ved at shoppe.

modul 5 - fire

Sidst men ikke mindst gennemgår vi de 6 metoder til kant.

Det er her, du lærer at tage din stil til det næste niveau, og gør den så meget dig og så personlig som overhovedet muligt, og samtidig føler dig godt tilpas, og velklædt til enhver lejlighed.

Brug for at vide om dette forløb er noget for dig, og i så fald hvordan det kunne målrettes dig 100%, så er du meget velkommen til at booke en halv times samtale med mig, så du kan finde du af om det er noget du skal.

Betina Schou

Personlig og selvkærlig stylecoaching

Kapsel garderobe til børn Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Align såler Shopping

Align såler – komfortabel fleksibilitet til din kapsel garderobe

Sko er en vigtig accessorie i en kapsel garderobe. Det er med til at gøre dit outfit personligt og give det kant. Der findes et …

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.