fbpx

Køb bogen

Bogen: Fra Tøjkrise til Livsstil

Livet sker, og du går gennem forskellige faser af dit liv, hvor du og din stil ændrer sig. Alt for ofte hænger der tøj i din garderobe fra de forskellige livsfaser, som til sammen danner et stort rod og forhindrer dig i at se den røde tråd.
Du kender højst sandsynligt ikke din stilkerne, den, du er inderst inde. Det er vigtigt at kende sin kerne, som er ens fundament, for så kan du bedre navigere i de skift, du oplever igennem dit liv, og du vil være i stand til at stå stærkere i din egen personlige stil, når livet sker, og du føler, at dit fundament vælter.

Vores stilkerne repræsenterer alt det, der virker for os, og det, vi føler os tilpas i. Kender du din stilkerne, vil du kunne lege med moden og tidens tendenser og udvikle din stil kontinuerligt.

Bogen hjælper kvinder med at (gen)finde deres stilkerne og skabe deres helt egen personlige stil. Jeg har udviklet en 5-trinsmodel, som sikrer, at du får ryddet ud og op i garderoben, samtidig med at du får skabt overblik og en funktionel garderobe til alle situationer, som du selvstændigt kan arbejde videre med.

Wow siger jeg bare, den er vild god og spændende. I mit univers indeholder den alt, hvad jeg personligt skal bruge for, at ændre min garderobe. Den er en super god opslags bog, som jeg kan gå tilbage i og gentage processer.

Anja Borg

En meget inspirerende bog, der giver læseren vejledning og et kærligt spark bagi til at ændre sine vaner og gøre noget godt for sig selv.

Karina Schou

Utrolig inspirerende bog med gode tips & tricks krydret med personlige erfaringer, opfordring til selvkærlighed og opmuntring til at ta ansvar for sit eget liv og sin garderobe.

Charlotte Quottrup

Fra tøjkrise til livsstil er en øjenåbner. Bogen har inspireret os til at gå vores egne garderober igennem – og til at se lidt mere indad i stedet for udad. En virkelig brugbar guide, og Betinas gennemgang af 5-trinsmodellen er nem at følge for læseren, der trænger til et spark – eller et blidt skub – mod personlig udvikling.

Tanja Tjerry og Stine Gram, korrekturlæsere

Læs en anmeldelse af bogen i blog indlægget

“Fra korrekturlæsning til livsstil” her

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.