Foredrag & Events

Up Cycling event

Fejlkøb af tøj er bare rigtig ærgerlige. Både fordi de ikke bliver brugt, er spild af dine penge, men også fordi de bidrager til at du mister overblikket over din garderobe, når de hænger og fylder op. Er du nysgerrig på hvorfor det er blevet et fejlkøb og hvad du kan gøre for at undgå dem og få brugt det du køber?

Jeg afholder tøjbytte events, hvor hver deltager har samlet 5-10 stykker tøj der skal videre og så kigger vi sammen på hvad det er der gør at du ikke får det brugt, og hvad der vil være bedre til dig. Det skulle gerne ende ud med at du bliver klogere på dig selv og din stil, vil kunne undgå for mange fejlkøb, men også at en masse lækkert, og sikkert ubrugt tøj, får nyt hjem. Win win for os alle, og miljøet.

Hvordan:

Disse events vil komme til at foregå på Teams (grundet Corona). Senere forventes de afholdt på forskellige lokations, hvor mad og tøsehygge vil være inkluderet.

For at få max udbytte ud af det, vil jeg lave events i str opdeling, så du har mulighed for at finde nyt og bytte i din størrelse.

Max 10 deltagere

veninde aften /workshop

Du er værtinde for en hyggelig aften med veninderne, kollegerne, familien m.m, og I får hver især en ”mini” styleguide til hvordan I kan arbejde videre med jeres stil.

I skal være 8-10 personer, og skal hver især medbringe 10 stykker tøj (både over- og underdele), som I ønsker feedback på.

En hyggelig måde at få tips til jeres personlige stil, og hvor I kan bytte evt. fejlkøb indbyrdes.

Det får I:

Et oplæg omkring stilkerner og stylingværktøjer, så I kan arbejde videre med jeres stil

Hjælp til nye outfits af det tøj I allerede har

Råd til hvordan I kan bruge jeres evt. fejlkøb, eller I kan bytte dem med til noget nyt

Kundeaften i butik

Du booker mig til en hyggelig aften i din butik, hvor du holder særligt åbent i forbindelse med VIP arrangement eller lignende. Og hvor du ønsker, at der skal ske noget ekstra.

Det får du/I:

Et oplæg omkring stilkerner og stylingværktøjer

Råd og vejledning til dine kunder i forbindelse med efterfølgende shopping i butikken

Foredrag

Jeg kan bookes til at komme og tale om emner omkring det at finde sin helt egen personlige stil.

Foredragene kan foregå fysisk eller online. Kontakt mig gerne for ønsker.

events

Har du idéer til Events eller Foredrag, så kontakt mig endelig.

Betina Schou

Personlig og selvkærlig stylecoaching

Kapsel garderobe til børn Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Align såler Shopping

Align såler – komfortabel fleksibilitet til din kapsel garderobe

Sko er en vigtig accessorie i en kapsel garderobe. Det er med til at gøre dit outfit personligt og give det kant. Der findes et …

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.