fbpx

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

The Makeup Library NORMALNORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library.

Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. Du kan vælge mellem mere end 60 forskellige produkter, og skabe dit helt personlige look. NORMAL reklamerer med at kvaliteten er i top, og at det tåler sammenligning med de dyreste brands på markedet. Prisen er helt i bund og forhandles eksklusivt i NORMAL.

Prisen gør at det er muligt at eksperimentere med forskellige looks, og på NORMAL’s hjemmeside ligger tutorials til forskellige looks. Du kan også finde ingredienslister, og se hvad produkterne indeholder på siden.

Makeup serien

Deres makeup serie er delt op i 5 kategorier, eller 5 kapitler, ligesom en bog (deraf navnet).

Første del/kapitel 1 hedder “Makeup Magic” og handler om primere, som giver din hud et fejlfrit udseende og en god beskyttelse.

Kapitel 2 hedder “Face Prime Face Time” og indeholder foundation serum, concealers til ansigt og øjne, creme blushes og mineralpudder. Jeg har selv kastet mig over foundation serum, da jeg var løbet tør for det. Bruger normalt den fra Young Blood, og vil nu teste om en billigere udgave kan gøre det samme. Ligeledes mangler jeg ikke mineralpudder, da jeg lige har køb den nye fra Danish Skincare, som jeg forøvrigt er godt tilfreds med.

Kapitel 3 hedder “Browsing for Love”, og indeholder produkter som Eyebrow Sculptur og Eyebrow Gel, der sikrer at dine bryn får et flot udtryk, samtidig med, at de er med til at indramme dit ansigt. Selv har jeg kastet mig ud i at prøve Eyebrow Gel’en, som kan hjælpe mig i de sidste dage op til et frisør besøg, hvor jeg får farvet bryn.

Kapitel 4 hedder “Eye Games” og indeholder 4 forskellige mineralske øjenpaletter med hver 4 farver, samt tre forskellige mascaraer. Jeg har købt to øjenpaletter, men det skyldes at alle øjenpaletter hedder det samme (“Eye me up”), og at de differentieres på bagsiden, hvor farverne er nævnt. Det havde jeg ikke lige spottet, og kom derfor til at købe den forkerte til at starte med, men prisen er så lav, og farverne hver især smukke, så jeg kan sagtens bruge de to øjenpaletter, da de hver især giver et særligt udtryk.

Men vær lige obs på at kigge på bagsiden inden du køber, så du er sikker på at få den rigtige øjenpalette, da de som sagt hedder det samme.

Jeg har også købt volumen mascara’en, men er ikke nået til at bruge den endnu, da jeg stadig har noget mascara tilbage i den nuværende.

Det sidste kapitel, kapitel 5, hedder “Lips in Sync” og handler om læbeprodukter. Her er både lipliner, gloss, lacquer og chubby i forskellige farver. Selv har jeg købt en lipgloss (ikke med på billedet) i en super smuk farve.

Makeup i NORMAL – hvad synes jeg

Nu har jeg været i gang med at eksperimentere lidt med makeup’en. Jeg er ikke nogen haj til at lægge makeup, men synes det er spændende at eksperimentere, og prisen på disse produkter gør det helt klart muligt. Jeg kan rigtig godt lide at især øjenpaletterne er mineralske. Jeg foretrækker helt klart mineral makeup. Jeg synes det er er nogle smukke farver, der holder sig pænt i løbet af dagen. Du kan også købe en ansigts-mist i NORMAL, som hjælper din mineral makeup til at lægge sig og holde sig pænt. Igen er det også klart billigere end den ansigts-mist jeg bruger pt.

Nu er jeg, som nogen sikkert ved, i gang med at tage Stylecoach uddannelsen hos Tini Owild, og her arbejder vi bl.a med metoder til at give dit outfit og din stil kant. Makeup er en af de 6 metoder til kant, og jeg synes, at de produkter jeg har testet fra NORMAL’s nye makeup serie The Makeup Library, fuldt lever op til det de skal. De er fuldt på højde med produkter på markedet, som er væsentligt dyrere.

Fedt at det er muligt at få lækre produkter til en spiselig pris. Jeg kan sagtens finde på, at indføre flere af produkterne i min makeup taske, efterhånden som jeg løber tør for de eksisterende.

 

Har du prøvet produkterne fra The Makeup Library endnu? Hvis ja, hvad synes du om dem? Hvis ikke, så afsted til NORMAL med dig.

 

Følg mig

Du kan se hele min kapsel garderobe her, og hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Du kan også følge mig på  Instagram, hvor jeg deler hverdagsglimt og inspiration til outfits fra min kapselgarderobe. Samt på  Facebook eller Bloglovin’.

Hav en rigtig god dag.

 

Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.