fbpx

Test af Sloggi ZERO Feel – innovativt undertøj

Sloggi kører for tiden en massiv kampagne på deres nye tiltag, ZERO Feel, som ifølge dem er den nyeste innovation indenfor undertøj. ZERO Feel er undertøj i et ultrafint mikrofiber materiale, som er meget blødt og let, hvorved det bliver nærmest usynligt under dit tøj.

Materialet er et ekstremt elastisk 360 grader strækmateriale, som giver dig bevægelsesfrihed. Det dobbelte stoflag og den unikke dot-bonding teknologi giver en overraskende god støtte, og du får derfor fuld support af dine bryster, helt uden bøjler.

ZERO Feel er helt uden sømme og ultra tyndt, og og det vil føles, som om du ikke har noget på. BH’en og toppen fåes med bekvemt udtageligt fyld, som giver ekstra støtte. Toppen har rund udskæring og brede stropper, mens braletten har v-udskæring og tyndere stropper.

Hvad jeg synes om Sloggi’s ZERO Feel serien

Jeg købte for lidt over en uge siden en bralette fra ZERO Feel serien med dertilhørende hipsters. Jeg valgte braletten, da den også har en smule push up effect.

Det er ikke nogen  hemmelighed, at jeg sværger til bøjlefri bh’er, efter at jeg nu i en periode har prøvet at leve uden.

For et halvt års tid siden testede jeg undertøj fra danske Organic Basics, som ligeledes er BH’er uden bøjle. Og min krop har det så meget bedre. Jeg skal helt klart aldrig tilbage til bøjler igen.

Derfor blev min interesse også ekstra vakt, da jeg så kampagnen for ZERO Feel, som er endnu en BH uden bøjle, og jeg besluttede mig derfor for at prøve, om den nu også levede op til det, som Sloggi lover i deres kampagne.

Og det gør den. Jeg er fuldstændig vild med min nye bralette. Den er SÅ behagelig at have på, og sidder som om den var syet præcis til mig. Den er ultra blød, og jeg mærker ikke, at jeg har den på. Ingen generende stropper der gnaver, eller brystben der trykkes.

Det samme gælder de tilhørende hipsters. Ingen generende sømme eller kanter som ses under bukser. Eneste minus er dog, at de er så tynde og fine, at de ruller en smule ned foroven, når man som mig, har (en smule) topmave.

Jeg har kun ros tilovers for denne nye serie fra Sloggi, og jeg skal helt klart ud at have flere bralette’r samt tilhørende hipsters.

De fås i et vælg af fede farver til enhver lejlighed, og jeg kan kun opfordre dig til at komme afsted og få købt nogle sæt. Du vil ikke fortryde det.

 

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du kan også følge mig på Facebook eller på Instagram .

Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Hav en god dag.

Kapsel garderobe til børn
Garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er …

Læs mere
jeans oplægning kapsel garderobe
Garderobe

Oplægning af jeans – det ultimative DIY tip

Jeans er og bliver en uundværlig klassiker i modebilledet. Et par jeans er et musthave i garderoben, fåes i forskellige snit og vaske og kan redde …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.