fbpx

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Lingeri Love Stories HM

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen af key items i kapsel garderoben. Sommeren over, har jeg haft gang i en større oprydning, salg af en række fejlkøb og køb af nye items, som gør, at jeg nu føler jeg har en yderst brugbar garderobe til alle lejligheder.

Jeg er i gang med at opdatere “min garderobe” her på bloggen, så du kan se hvad der pt er i mit skab / kapsel.

 

Bøjlefri BH’er / Braletter

Jeg står stadig ved mit standpunkt, at mine BH’er skal være uden bøjle, da jeg kan mærke, at min krop har fået det bedre ved, at jeg undgår de generende og skadelige bøjler. Har skrevet om det i et indlæg tidligere her. I dette indlæg kan du også læse om min favorit BH / Bralette fra Sloggi med tilhørende trusser. Dog er det ikke til at få fat i flere af disse dejlige BH’er, de er pt udsolgt over alt, så jeg er derfor på udkig efter andre muligheder uden bøjle.

Derfor faldt jeg over en artikel i et modeblad, hvor jeg kunne læse at H&M har lavet et samarbejde med Love Stories, som er et hollandsk firma, der laver feminint lingeri, som kan mixes på kryds og tværs. Priserne i H&M var også langt lavere end de priser Love Stories lingeri normalt sælges til på nettet og i modetøjsbutikker.

Kollektionen udkom i sidste uge, nærmere bekendt den 9. august, og jeg var at finde i den lokale H&M butik her i Vejle allerede dagen efter. Det må siges at være populært lingeri, da der var rift om det, og der ikke var meget tilbage. Det lykkes mig dog at finde 3 sæt i farverne rosa, sort og olivengrøn og med forskellige print.

Jeg synes virkelig det er lækkert lingeri og det sidder rigtig behageligt. Jeg er vild med braletterne, som har et bredt elastisk bånd lige under brystet, som bare sidder godt og holder braletten perfekt på plads. Og så er jeg vild med prisen på 149 kr for en bralette / BH.

Braletter og trusser kan kombineres på kryds og tværs, da farver og print smelter ind i hinanden, så det kan både bruges sætvis men også mikses. På den måde er det dejligt feminint uden at blive kedeligt.

 

Andre muligheder for bøjlefri BH’er

 

Easy Underwear

Jeg har ved samme lejlighed købt en BH / Bralette fra Easy Underwear, da jeg læste en anbefaling af dette firma hos en anden blogger. Du kan se indlægget  her med tilhørende rabatkode så du kan købe det med 20% rabat.

Jeg har købt og prøvet Lulus Leah softcub BH i sort, og den sidder bare super lækkert. Der er en størrelsesguide på deres hjemmeside, så du sikrer dig, at du får købt den rigtige BH. Jeg prøvede også Lulus Mae BH og tilhørende trusser, men her syntes jeg ikke pasformen var ideel til mig, så det returnerede jeg. Jeg skal helt sikkert have en BH mere af Leah modellen, og denne gang i blush farven.

De har også bluser, toppe, strømper. Alt i lækkert basic wear både til mænd og kvinder. Tjek deres hjemmeside ud her.

 

Organic Basics

Et andet mærke som jeg tidligere har testet og anbefalet er lingeri fra Organic Basics. Du kan læse mere om det her. Helt igennem lækkert basis lingeri i bæredygtigt bomuld.

 

Følg mig

Du kan se hele min kapsel garderobe her, og hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Du kan også følge mig på  Instagram, hvor jeg deler hverdagsglimt og inspiration til outfits fra min kapselgarderobe. Samt på  Facebook eller Bloglovin’.

Hav en rigtig god dag.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.