fbpx

T-shirts – Se hvilke har jeg valgt til min kapsel garderobe

Basis T-shirts

Hvis du læser om opbygning af en kapsel garderobe, så anbefales det mange steder at have gode basic T-shirts, gerne i hvid, går og sort, eftersom de kan bruges til alt. Da jeg startede min kapsel garderobe investerede jeg også i nogle T-shirts i de tre ovennævnte farver. Men efterhånden som jeg gjorde status over, hvad der reelt blev brugt i garderoben, så var det ikke T-shirts, jeg fik brugt mest. Og grunden til at have nogle gode basis T-shirts er jo netop, at de er en del af grundgarderoben og vil bruges meget.

Jeg brugte dem bare sjældent, da jeg måtte erkende, at T-shirts bare ikke var mig, og jeg følte mig “kedelig” i tøjet, når jeg havde dem på. Der manglede ligesom noget. Noget kant af en art.

I starten, da jeg byggede min kapsel garderobe, var jeg slem til at kopiere andres garderober i starten, og lod mig på en måde diktere af, hvad andre syntes, der burde være i en kapsel garderobe.

Med tiden begyndte jeg at finde noget mere ind til, hvad der var mig og min stil, og måtte så erkende, at ensfarvede T-shirts bare ikke spillede i min garderobe. Jeg er mere til T-shirts med kant, statement m.m og at det var helt andre T-shirts, jeg skulle have i min garderobe.

Mine T-shirts

Nedenfor kan du se, hvilke T-shirts jeg har valgt. Jeg har stadig holdt mig til basis farverne hvid, grå og sort. Selvom de ikke er ensfarvede, kan de stadig gå til det meste af mit tøj, og de passer rigtig godt til min stilkerne (find din egen stilkerne her).

T-shirts

Her er mine bud på T-shirts til kapsel garderoben:

  • Pulz Pie T-shirt, en lækker jerseykvalitet T-shirt med print på forstykket. Den har korte ærmer og hul ved skuldre. Den er i 100% bomuld og fåes i sort, grå og hvid. Jeg har valgt den sorte. Det jeg faldt for ved denne T-shirt, var deltaljen med hul ved skuldre og det fede tryk på forstykket. Den er super cool til en skindjakke eller habitjakke.

T-shirts

  • Pulz Lou Bat T-shirt, en fed T-shirt i jerseykvalitet med print og sten på forstykket. Den har korte ærmer, rund hals med rå kant og bryderryg. Det er 100% bomuld og den fåes i grå, men jeg vil nu nærmere kalde det brungrå. Jeg faldt især for detaljen med bryderryg, men synes også forstykket er super flot, og den er mega fed at sætte til en habitjakke. Det giver et lidt råt look og kant til mit outfit.

T-shirts

  • Bruuns Bazaar Cleo T-shirt, dette er mit bud på en hvid T-shirt med kant. Det er en meget lækker T-shirt med grafisk statement, og i en utrolig lækker 100% bomuldskvalitet. Min nyeste T-shirt men helt klart også min yndlings T-shirt. Den sidder bare så godt, og den gode kvalitet mærkes tydeligt. Den har ikke helt rund hals, mere bådhals, hvorfor den bare sidder utrolig flot under f.eks min habitjakke.

T-shirts

  • Unlimited Edition Truth T-shirt, endnu en cool statement T-shirt i lækker smørblød økologisk bomuld. Jeg faldt for det fede statement samt at den bare er utrolig blød og lækker at have på, og så er farven den perfekte grå.

Kapsel garderobe

Jeg synes selv, jeg har valgt nogle fede og anvendelige T-shirts, og holdt det på et minimum.

Det der ofte er en udfordring ved at bygge en kapsel garderobe er, at der er så meget at vælge imellem, og det kan derfor være svært at begrænse sig. Samtidig skal du også nøje overveje, hvad du køber og hvorfor. Tøjet skal kunne bruges til det meste af det, du i forvejen har i garderoben i forvejen.

Jeg øver mig stadig, når jeg køber tøj. Jeg tænker meget på, at det er noget, som kan bruges på den lange bane, og noget som jeg ikke hurtigt bliver træt af. Nu skal jeg heller ikke være alt for hellig, da det stadig sker, at der dukker nogle fejlkøb op, hvor jeg får købt noget, som jeg fortryder. Så er jeg heldigvis hurtig til at få det sat til salg på Trendsales, så andre kan få glæde af noget lækkert second hand, istedet for at lade det hænge i skabet.

Jeg føler nu, at jeg har de T-shirts jeg har brug for, og er derfor ikke på udkig efter flere. Hvis jeg nu brugte T-shirts meget, så kunne jeg sagtens have flere end de 4, men eftersom jeg er mest til bluser og skjorter, så er der ingen grund til at andelen af T-shirts i min garderobe ier ret stor.

Har du fundet den/de perfekte T-shirt/s? Hvilke overvejelser har du gjort mht T-shirts i din garderobe? Lad mig endelig høre fra dig.

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, på Facebook eller på Bloglovin’. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.