fbpx

Strømper – cool accessories til kapsel garderoben

Jeg er blevet vild med strømper, der larmer lidt, og som sætter kant til outfittet. Tidligere var jeg typen, der havde diskrete (sorte) strømper på som ikke sås og dertil lange bukser. Så kunne det næsten ikke blive mere kedeligt.

Nu har jeg forelsket mig i 7/8 bukser / ankellængde, og om forår/sommer har jeg ofte et stykke med bart mellem sko/støvler og bukser. Om vinteren de selvsamme bukser, og så bruger jeg strømper, hvor der sker lidt, og i forskellige farver. Det giver også lidt ekstra højde til sådan en som mig, der kun er knap 170 cm høj.

Strømper kan være med til at sætte prikken over i’et på ens stil og outfit.

Jeg bruger selv og kan varmt anbefale følgende:

Strømper fra Socks by Flamingo Ladies fra brandet Studio Otilia

Strømper flamingo ladies
Socks by Flamingo ladies

Studio Otilia er grundlagt af den kvalitetsbevidste romanske kvinde Otilia van Pold. Hun har en international tilgang til mode, og er fascineret af, hvordan strømper kan være med til at ændre ens stil og look markant.

Hun har derfor lavet en kollektion af strømper i høj kvalitet – Socks by Flamingo Ladies. Kollektionen er karakteriseret af humoristiske og finurlige detaljer. Derudover har de et klassisk og meget feminint præg, som gør, at de aldrig vil gå af mode. De kan bruges til både stilletter, støvletter og sågar sneakers.

Strømperne er en blanding af det sjove og det klassiske, som er Otilia van Pold’s varemærke i alt, hvad hun foretager sig.

Selv har jeg købt et par røde, et par sorte og et par sorte med perler. Sidstnænvte fandt jeg ubrugte på Trendsales til halv pris.

Strømper fra MP Denmark og Sneaky Fox

Strømper MP Denmark og Sneaky fox
MP Denmark & Sneaky Fox

MP Denmark laver kvalitetsstrømper til både mænd, kvinder og børn. De har mere 75 års erfaring, producerer på egen fabrik og lægger vægt på kvalitet, pasform og moderigtigt design.

I 2015 overtog de Sneaky Fox, som også fremstiller kvalitetsstrømper. Begge producenter laver fede strømper i herlige farver, som kan pifte ethvert outfit op, hvis bare man tør give den gas på strømperne.

Jeg synes også holdbarheden er god, og så fåes de i mange sjove farver og mønstre. Jeg har selv for nylig købt et par røde og et par gule, som passer til sæsonens pangfarver.

Strømper oroblu tights singapour
Oroblu strømpebukser

Strømper fra Oroblu

Mine favorit strømpebukser kommer fra mærket Oroblu. Her i vinter har jeg brugt deres Satin dernier 60 i farven singapour. Og nu har jeg lige investeret i et par Oroblu Different 40 dernier, ligeledes i farven singapour. En fed farve, som er lidt mere afdæmpet og ikke så hård som sort.

Oroblu er en del af det italienske firma CSP International, som producerer undertøj og strømper af høj kvalitet. Oroblu er en af Italiens førende designere af strømpebukser, og deres mærke er et af de mest respekterede og elskede i Europa. Oroblu står for kvalitet, innovation og moderigtigt design, og fleksibiliteten i deres design gør, at der er noget til ethvert humør og stil.

Jeg synes holdbarheden er god, og de er yderst behagelige at have på.

Strømper fra Dear Dernier – bæredygtig mode

Strømper dear dernier øko lærke
Dear Dernier øko strømper

For nylig faldt jeg over det danske mærke Dear Dernier, som har brugt en del år på at udvikle de første danske bæredygtige strømpebukser af genanvendt nylon. Modellen i deres sortiment hedder Lærke, og er skabt ud fra en ny teknologi, som gør det muligt at udnytte og bruge affaldsnylon, og lave det til ny nylon, stadig med den samme høje kvalitet.

Strømpebukserne er i en sort 40 dernier udgave, og garnet, der er brugt er oeko-tek, ecolabel og global recycled standard certificeret. Derudover er der i produktionen af dem bl.a fokus på at rense spildevand og at anvende solenergi.

Jeg er blevet ret nysgerrig, og har planer om at prøve et par.

 

Nyt på bloggen

I skrivende stund er jeg ved at lægge et mere personligt præg på bloggen, i form af at åbne helt op for mit klædeskab. Jeg vil vise dig, del for del, hvad jeg har i min kapsel garderobe, og komme lidt mere ind på de sæson specifikke items. Bloggen vil blive opdateret med billeder af alt mit tøj, og jeg håber, at jeg herigennem kan inspirerere dig til at komme igang med at opbygge eller vedligeholde en kapsel garderobe.

Min egen kapsel garderobe har gennemgået en stor forandring det sidste års tid i form af salg af en masse fejlkøb, jeg desværre fik lavet, samt en masse nyankomne items, som med deres farver har gjort min garderobe og dermed stil lidt mere iøjnefaldende.

Jeg håber, du vil tage godt imod de nye tiltag. Du kan se opdateringen her.

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, på Facebook eller på Bloglovin’. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Hav en god dag.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.