fbpx

Strik – sæsonens fedeste vinter strik til kapsel garderoben

Jeg har gennemgået en til flere oprydninger i min garderobe i tidens løb, og har fået solgt ud af diverse fejlkøb, og andet tøj, som af den ene eller anden grund ikke er blevet brugt nok. Ved  nærmere eftersyn måtte jeg erkende, at jeg var helt nede på strik, som i “det har jeg så ikke noget af længere”.

Derfor besluttede jeg, at jeg dette efterår/vinter ville investere i tre stykker strik til min garderobe. Jeg er også på udkig efter nye cardigans, da dem jeg har. er ved at være slidte (et godt tegn, for så er de jo blevet brugt), men mere om det i et senere indlæg.

Valget faldt som sagt på tre stykker strik, alle med hvert deres unikke udtryk:

 

Coster Copenhagen strik kapsel garderobe
Coster Copenhagen Knit Sweater Tie Band

Coster Copenhagen Knit Sweater Tie Band købt hos A´poke i Vejle. Strikken fåes i lys grå og sort, og jeg valgte den i sorte. Sat sammen med fede tørklæder, vil den også fungere godt som overtøj i foråret og det tidlige efterår. Men også helt perfekt her til vinter, da jeg ikke synes, den er for varm at have på indendøre på f.eks jobbet. Den har en bred rib i halsen, og da jeg ikke dur til noget, der sidder for tæt til i halsen, så er den helt perfekt til mig. Der er en mindre slids i siderne. Og så har den DETALJEN, som jeg faldt for: ærmerne har slids og bindebånd. En fantastisk lækker blød og tidsløs strik, som er lavet i 48% uld, 20% alpaca uld og 32% polyester.

 

Minimum kita strik kapsel garderobe
Minimum Kita Jumper

Minimum Kita Jumper købt hos Butik Emsig i Esbjerg (online). Strikken fåes i et hav af farver. Jeg har valgt den der hedder Grey Melange (sand). Den har en super flot lys brunlig farve, og er rigtig blød og lækker, samtidig med at det er en flot og præsentabel strik. Igen kan den bruges bruges både indendørs efterår/vinter og udendørs med et tørklæde i foråret. Jeg faldt for DETALJERNE på strikken (jeg er jo den enkle stilkerne, der godt kan lide enkelt design med fede detaljer, der ikke larmer): den har syninger på skuldre, i siderne og ned langs ryggen. Denne strik har også en dejlig rund hals, så den ikke sidder til i halsen (me like). Derudover er den en smule oversize og er længere bagpå end foran. Super flot med en hvid skjorte under. Den er lavet af 25% uld, 25% polyester, 15% acryl, 15% nylon, 14% mohair og 6% elastan.

 

Mos Mosh cashmere strik kapsel garderobe
Mos Mosh V-Neck Cashmere

Sophia V-Neck Cashmere fra Mos Mosh købt hos Butik Louise i Vejle. Jeg har længe ønsket mig en strik i cashmere, og da Mos Mosh (som er en af mine yndlings designere) lancerede en model  i en pris, som er inden for rækkevidde, så måtte jeg slå til. Denne strik fåes i en udgave med rund hals samt v-hals. Jeg valgte v-hals modellen, da jeg synes, at jeg kan bruge den til mere. Jeg kan have min hvide Mos Mosh Mattie basis skjorte på under, samt strikken er så tynd, at den også sagtens kan bruges med en T-shirt under, og så under en blazer eller skindjakke. Strikken er lidt loose, den fåes i sort, grå og mørk fersken, og er lavet i 100% kashmir.

 

Inden jeg faldt for denne kashmir strik fra Mos Mosh, var jeg lige en kort overgang ejer af en  Gisele v-neck fra Neo Noir. Også en super lækker strik, men jeg måtte erkende, at den ikke var så anvendelig, da jeg synes, den var for varm at have på indendøre, og for tyk til at kunne bruges under noget andet. Så den solgte jeg igen, og det var heldigvis nemt at finde en ny ejer, da det er en meget populær strik.

 

Håber du blev inspireret til at finde den/de perfekte strik til din garderobe denne sæson, og at du, ligesom jeg, finder noget, der kan bruges igen og igen i flere sæsoner.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.