Stilkerne – Tag testen og find din stilkerne

Stilkerne – Tag testen og find din stilkerne

Stilkerne er et centralt begreb i processen mod en optimeret kapsel garderobe.

Jeg har i gennem tiden købt rigtig meget tøj, som jeg synes var fedt, da jeg så og prøvede det i butikken samt så godt ud på andre, hvorved jeg blev lokket til at købe det. Når det så kom hjem i garderoben blev det af en eller anden grund ikke brugt, og når jeg mærkede efter, var jeg heller ikke tilpas i det, hvilket gjorde, at jeg så heller ikke gik i det.

Dette skyldtes helt klart, at jeg på det tidspunkt ikke havde fået defineret, hvilken stiltype jeg var, og derved fik købt tøj der passede til en helt anden stiltype, end den jeg var. Derfor er det vigtigt, at du kender din stiltype, når du skal til at rydde op og ud i din garderobe. På den måde sikrer du også, at det nye tøj som finder vej til din garderobe, er noget du føler dig tilpas i, og som gør. at du får det brugt. På den måde undgår du fejlkøb, og sparer en masse penge og frustrationer.

Tini Owild har lavet en test, som jeg selv har brugt for at finde ud af hvilken stilkerne jeg tilhører. Du finder den på nedenstående link. Selvom du nok er klar over, hvad du er i kerne, giver det en meget god ide, hvorfor du bruger noget af dit tøj fremfor noget andet.Stilkerne test

Her kan du tage testen

Som I kan se på min egen stilkernetest, så er min stilkerne overvejende enkel med et tvist af rå og klassisk. Det er meget almindeligt at have en primær stilkerne (enkel kerne i mit tilfælde), samt en eller flere sekundære stilkerner (her rå og klassisk).

Jeg kan rigtig godt lide ensfarvet tøj i underspillet med fede og flotte detaljer, som ikke råber på opmærksom, men alligevel skiller sig ud (enkel kerne). Derudover må der godt være kant i designet, og det skal ikke være for pænt (rå kerne). Samtidig elsker jeg habitjakker (klassisk kerne) men ikke for-klassisk (herretøjsinspireret). Der skal samtidig være kant på habitjakken.

 Signature

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge