fbpx

Slow wear – velklædt og praktisk på lange flyveture

Slow wear – velklædt og praktisk på lange flyveture

Jeg stødte på et opslag på Facebook i en gruppe jeg er medlem af. Vedkommende skulle på sin første tur til Kina, og var i tvivl om, hvad hun skulle have på til turen. Jeg har været i Kina tæt på 10 gange nu, så det var nemt at sætte sig ned og skrive et svar til hende, om hvordan jeg selv gjorde. Hun blev rigtig glad for svaret, og hvor er det da dejligt at kunne hjælpe andre.

slow wear
Beds are burning – Comfy Copenhagen

Jeg husker godt min første tur til Kina, hvor jeg havde selv tusind spørgsmål til en mere erfaren kollega på det område. Samt også hvor rart det var, at have styr på det mest basale, inden man skulle afsted, da det er en ret stor og overvældende oplevelse første gang.

Comfy Copenhagen

Jeg faldt over Comfy Copenhagen for to år siden, som var et forholdsvis nyt dansk brand på det tidspunkt (stiftet i 2015). De har siden bredt sig med lynets hast på markedet, og er især kendt for lækre afslappede designs i slow wear med kant i lækre jersey og bomulds kvaliteter. Især er jeg vild med deres ”Beds are burning” bukser, som er behageligt bløde, stretchy og lidt baggy. De kan også fint bruges med habitjakke og hæle til en mere festlig lejlighed. Buksen er også en af Comfy Copenhagen’s mest populære bukser, og det er for mig helt forståeligt.

Jeg har også prøvet at have en buksedragt på, for sådan en er af princip ret behagelig at rejse i, men det vil jeg ikke anbefale efter at have prøvet det. Det er pænt upraktisk, når man skal på toilettet, både fordi det ofte er trangt ombord på flyet, men også fordi folk ikke helt rammer kummen undervejs, så gulvet kan være pænt klamt.

slow wear
Miley bukser – 2nd One

2nd One, Graumann og Tif & Tiffy

Andre slow wear bukser jeg varmt kan anbefale, og som også er ret fede, er 2nd One’s “Miley” bukser, som er en lækker stretch buks med loose fit og paspolerede lommer. Jeg har selv et par, og har været rigtig glade for dem.

Det sidste par jeg vil anbefale er “Risse” bukser fra Graumann, en lidt mere eksklusiv sweat pant med lækker pasform. De fås både i en bomulds og uld blanding alt efter sæsonen. Det er bukser af høj kvalitet, som nemt holder flere sæsoner. De ligner lidt en business buks, bare en mere behagelig en af slagsen.

slow wear
Risse bukser – Graumann

Noget der også er vigtigt at huske mht påklæning, er et godt tørklæde. Det kan godt blive køligt undervejs, og jeg har haft stor glæde af et lækkert uld tørklæde, som jeg kan have om skuldre og hals. Jeg er især vild med de lækre tørklæder fra Tif og Tiffy, som er i 100% vasket uld (100×200 cm). Jeg har dem i et væld af farver efterhånden, da de kan pifte ethvert outfit op om efteråret og vinteren herhjemme, samt er meget anvendelige på rejser.

Af andre gode fif kan nævnes, at det er en god idé, at lave en pakkeliste inden turen. Denne kan opdateres og genbruges igen og igen. På den måde er man fri for at glemme væsentlige ting til turen. Samtidig er det også en god idé at tænke i sæt og sørge for, at tøjet matcher hinanden. Især skal dine underdele (bukser, shorts, nederdele) matche med flere overdele. På den måde kan du nøjes med mindre, og er fri for at komme hjem med massevis af tøj, du aldrig har brugt. En overdel kan bruges 12 timer før den skal til vask, en underdel 3-5 gange.

Jeg er rigtig glad for at pakke mit tøj i poser i kufferten i de forskellige kategorier (vasketøjsposr fra kinesiske hoteller kan anbefales). Undertøj i én, strømper i en anden, bukser og bluser i en tredje, og så fremdeles. Det gør det lettere at organisere kufferten og finde sine ting. Samtidig så bliver det ikke helt så krøllet, hvis det pakkes mere organiseret.

slow wear
Tif & Tiffy uld tørklæde

En anden måde at undgå at tøjet krøller, er at rulle det. Det sparer samtidig også plads i kufferten.

En sidste ting, som er en god ting at gøre på ture til Kina, er at pakke et ekstra sæt tøj i håndbagagen. Jeg rejser med en kabine trolley, hvor jeg har min bærbare computer. Heri er også et stort rum, som sagtens kan rumme et sæt tøj. På den måde kan jeg altid få et rent sæt tøj på efter en lang flyvetur, hvis jeg skulle være så uheldig, at kufferten af en eller anden grund ikke når frem. Det har jeg heldigvis ikke oplevet selv, men det sker. Og når jeg alligevel har pladsen, så kan jeg ligeså godt helgardere mig.

Jeg håber I kunne bruge mine fif, og hører også gerne fra jer, hvis I har yderligere anbefalinger til de lange ture. Vi behøver jo ikke alle sammen opfinde den dybe tallerken, men kan ligeså godt få gavn af andres erfaringer og oplevelser.

 

 

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.