fbpx

Efterårs skjorter – Kimmi skjorte – Bruuns Bazaar

efterårs skjorter
Kimmi skjorte – Bruuns Bazaar

Jeg har valgt at investere i 3 skjorter denne sæson, en hvid Mattie skjorte fra Mos Mosh (se indlæg), en blå Pallor bluse fra Karen By Simonsen (se indlæg) og så denne smukke sorte skjorte med læg fra Bruuns Bazaar. Skjorten har en stor flipkrave, som jeg synes er ret cool, og har lange ærmer med plissé i kanten.  Endnu et enkelt design med fede detaljer uden at være larmende.

Den kan både bruges alene til bukser og nederdel, især sammen med skindbukser/-nederdel vil den være fed, hvor de fine og lidt feminine detaljer vil blive fremhævet mod det rå læder. Men den kan ligeledes bruges under jakke, blazer, cardigan og strik, hvilket gør den rimelig nem at dresse op og ned, alt efter hvilken lejlighed den bruges til.

efterårs skjorter
Kimmi skjorte – Bruuns Bazaar

Jeg er fan af at tøjet skal bruges, og at det ikke kun købes til bestemte lejligheder (gallakjoler er måske undtaget) og så kun bruges få gange i løbet af året. Denne skjorte kan bruges til fest med f.eks. en skindnederdel og stiletter, og til hverdag sammen med jeans, sneakers og cardigan/blazer. På den måde er det samme skjorte men forskellige udtryk.

Det er vigtigt at tænke i kombinationsmuligheder, når du køber tøj. Det gør, at der er større chance for, at du får det brugt, samt at det passer til det, du i forvejen har i din garderobe.

Alt for tit får man købt noget, som kun passer til en underdel, eller får købt et sæt tøj, som man ikke formår at bruge på tværs af andre kombinations muligheder. Det gør derfor ofte, at tøjet ikke bliver brugt nok. Det er derfor altid vigtigt, at når du køber et nyt stykke tøj, at du så tænker på tre ting i din garderobe, hvor nyanskaffelsen kan bruges. Det vil sige, at denne Kimmi skjorte skal kunne bruges sammen med tre underdele, som jeg allerede har i min garderobe. Og hvis det ikke er tilfældet, så skal jeg ikke købe den, for så vil den ikke blive brugt nok.

Heldigvis er dette tilfældet, hvorfor den er købt. Derfor er jeg også overbevist om, at det er en skjorte, som jeg kommer til at bruge rigtig meget.

 

 

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.