fbpx

Sargossa stiletter – Er de så meget bedre? Den ultimative test

Sargossa

Nanna Liv, som er kvinden bag brandet Sargossa, udtaler, at hun begyndte at forske i, om det ikke var muligt at udvikle smukke stiletter, som også var behagelige at have på. Hun havde forskellige læger og fod eksperter med ind over, og det lykkes hende udvikle en sål, som fordeler trykket på en måde, så stiletterne føles mere behagelige at have på, og det ikke er nødvendigt at skifte sko flere gange i løbet af dagen, hvis ens arbejdsdag betyder, at stilletter er en del af uniformen.

Roccamore

Roccamore er endnu et dansk brand, som i følge grundlæggeren Frederikke Schmidt, har brugt lang tid på, at udvikle en ortopædisk sål, som gør, at høje hæle kan være behagelige. Sålen er designet til at forme og støtte din fod, så du kommer til at gå ergonomisk korrekt.

Alle skoene er desuden produceret i Italien og det sikrer en utrolig høj kvalitet.

Nå nu til testen.

Jeg havde hørt fra flere, at der var noget om snakken, at sko fra hhv Sargossa og Roccamore er bedre. De ligger så også i den gode ende prismæssigt, og jeg havde derfor også store forventninger til, at der kunne forventes en forskel.

Jeg havde forelsket mig i modellen Diva, som koster de 2600 kr, og da jeg fandt et par i min størrelse på Trendsales til en tredjedel af nyprisen, som næsten ikke havde været i brug, slog jeg til.

Den ultimative test – julefrokost på jobbet

Nu skulle de prøves. Og den skulle have hele armen. De skulle stå distancen til firma julefrokosten på jobbet. Jeg var selvfølgelig noget spændt. Både fordi jeg simpelthen ikke kan gå i hæle, der er mere en 4-5 cm uden at få virkelig ondt i fødderne, og især ikke tynde hæle på 7-8 cm.

Mine nyindkøbte Sargossa stilletter har en hælhøjde på 7-8 cm, og hælen er tynd. Nu måtte det briste eller bære. Stiletterne blev pakket i kufferten, og planen var så, at jeg skulle klæde om efter arbejds ophør, inden vi begav os ind til Århus, hvor julefrokosten skulle holdes.

Kl. 14 var folk ved at være klar til julefrokost, og vi aftalte derfor i min afdeling, at mødes til noget pool inde i Århus et par timer før julefrokosten. Jeg smuttede ned og klædte om, og stilletterne kom på. Resten af mit outfit var noget, jeg i forvejen havde i garderoben. En skindnederdel, en leo top og en sort fed habit jakke. Som jeg skrev i et tidligere indlæg, var jeg på jagt efter et par stilletter, som kunne pifte noget eksisterende op.

Jeg fik nogle pift med på vejen af mine mandlige kolleger, men de er nu også piv feminine, de stiletter, og man får også en hel anden holdning og udtryk, når man får et par høje hæle på.

Førstehåndsindtrykket var, at det var en god fornemmelse at have dem på. De virkede meget mere behagelige end et par almindelige stilletter, så jeg var fortrøstningsfuld men samtidig også spændt, da jeg satsede højt her. Hvad nu hvis jeg ikke kunne gå i dem, så havde jeg altså en lang aften foran mig.

Nå, men vi kom afsted fra arbejdspladsen, og der var også lige lidt gang ind til selve pool hallen, og der blev gået lidt rask til. Stadig havde jeg ingen problemer med at gå i dem. Det gik faktisk forbløffende godt. Vi var der vel en halvanden times tid, og så var det tid, at komme videre ud til Filmbyen, hvor julefrokosten skulle foregå. Her var det igen på gåben, og stadig ingen problemer.

Hvordan gik det så

Aftenen bød på en masse dans med ens kolleger, og en masse gåen rundt, og det var først et godt stykke efter midnat, ved 01-tiden, at jeg gik ud og tog et par sneakers på. Nu trængte jeg til at komme i et par flade sko. Men så havde jeg også næsten haft dem på i 12 timer, og gået og danset en del. Det synes jeg er godt klaret.

Jeg synes helt klart, at de levede op til mine forventninger. Det er første gang, det har været muligt at kunne bevæge sig, så frit over så lang tid i et par stilletter. Andre gange, hvor jeg har forsøgt mig i hæle, så har jeg måttet bænke mig det meste af tiden, fordi jeg ret hurtigt fik ondt i fødderne. Og det ligger en dæmper på festen.

Jeg skal helt klart have et par mere, og kunne godt tænke mig et par i gråt ruskind. Jeg er vild med disse fra Sargossa. men har også kig på denne model fra Roccamore, hvis de kan fåes i en grå udgave.

Så står du og mangler skoene til det kommende nytårs outfit, så kan en investering i et par ordentlige stilletter fra Sargossa varmt anbefales. De vil i hvert fald være mine tro følgesvende i mange fester fremover.

Kapsel garderobe til børn
Garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er …

Læs mere
Sloggi ZERO Feel undertøj
Shopping

Test af Sloggi ZERO Feel – innovativt undertøj

Sloggi kører for tiden en massiv kampagne på deres nye tiltag, ZERO Feel, som ifølge dem er den nyeste innovation indenfor undertøj. ZERO Feel er …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.