fbpx

Sæson farver – se hvilke jeg har valgt til min kapsel garderobe

Noget af det vigtigste i sin kapsel garderobe er et nøje og bevidst valg af de farver, der skal indgå. Dette sikrer, at tøjet kan mixes på kryds og tværs, og at du føler, at du har noget at tage på samt et utal af variations muligheder. Du kan læse mere om typer af farver og farvevalg her.

Jeg har lige indført to nye accent / sæson farver til min kapsel garderobe. Jeg følte det var på tide, at få lidt mere farve ind i min garderobe, som primært består af de mere sikre farver som sort, hvid, grå, navy og denim. Men fordi jeg har de sikre farver på plads, så kan jeg også sagtens vælge nogle lidt mere vilde farver, som kan passe til alt det jeg har i forvejen. Samt at sæson farver hjælper til at give de eksisterende outfits mere kant, så det ikke bliver for kedeligt.

Hvilke sæson farver har jeg valgt?

sæson farver
Min kapsel garderobe består af sikre basis farver – men nu også med lidt farve i form af rød og guld

Jeg har valgt rød og guld som sæson farver. Det krævede lidt overvindelse for mig, at se mig selv i en mere larmende farve, som den ternede blazer fra Just Female er. Ydermere har den et herre-inspireret snit, hvilken også var noget, jeg lige skulle vænne mig til.

Men nu er jeg bare fuldstændig vild med blazeren, og den kan bruges til alt, og giver et helt andet udtryk end min mere traditionelle blazer fra Mos Mosh, som jeg også er sindsyg glad for. Nu kan jeg med få stykker tøj hurtigt ændre mit udtryk.

Jeg faldt pladask for de smarte guldstøvler fra Ivylee, som samtidig er utroligt behagelige at gå i. De har tilpas højde hæl til hverdags brug, så jeg kan holde til at gå i dem en hel dag på jobbet. Men samtidig larmer de også lidt, og sætter kolorit på outfittet både til hverdag og fest. Her udfordrede jeg også mig selv ved at købe disse, men har ikke et øjeblik fortrudt. De er for fede, og bliver helt klart slidt op.

Accessories i sæson farver

Derudover fandt jeg et par T-shirts med de selvsamme farver, for at integrere de nye farver lidt mere på kryds og tværs. Den ene er fra Coster Copenhagen, og den anden er fra Co Couture. De røde strømper er fra MP Denmark, og en cool detalje til outfittet.

Bæltet er i elastik og fra Co Couture, og kan bruges til alt.

sæson farver
Min depeche taske med bagstrap fra Cosy Concept

Accessories er med til at sætte kant til et outfit, og ofte kan du nøjes med nogle cool strømper, bælte eller tørklæde, hvis du ikke har lyst til at tage springet til f.eks en larmende blazer.

En anden sjov detalje for at få lidt farver ind i garderoben, er bagstraps fra Cosy Concept. Jeg har en lækker taske fra Depeche, men den var næsten for pæn med den tynde læder skulderstrop, som er aftagelig. Jeg skiftede den derfor ud med en lidt mere farverig rem, og synes jeg har fået en helt anden taske.

Tasken er købt sidste år på Lagersalg hos Depeche. Hold øje med deres Facebook side, hvor de annoncerer, når de holder lagersalg. Eller du kan tilmelde dig deres nyhedsbrev og få direkte besked. De har nogle utrolig lækre lædervarer. Især har jeg en del lækre bælter herfra, og de holder til at blive brugt.

Inspiration til valg af sæson farver

Det der lidt kan være en udfordring, når man vælger at have en kapsel garderobe, er, ikke at lade sig inspirere alt for meget af de nye tendenser. Der er så mange fine ting og nye farver hver sæson (og temmelig mange sæsoner). Jeg lader mig dog inspirere online, men øver mig stadig i også at mærke efter, hvad der er mig. Ellers ville jeg jo ende ud i, enten en al for stor garderobe og/eller alt for mange farver, som igen vil ende ud i følelsen af, ikke at have noget at tage på. Og tøjkriser er jo netop det, jeg skal undgå med min kapsel garderobe.

sæson farver
A´poke – en af mine favorit tøjbutikker

Jeg er dog nødt til at fremhæve en af mine favorit butikker, hvor jeg henter en del inspiration, A’poke i Vejle. Det er bl.a her jeg har købt min nye Just Female blazer og guldstøvlerne fra Ivylee. De poster hver dag fede og spændende outfits på deres Instagram profil, og pigerne ser bare så super godt ud i alt, hvad de ifører sig. Det er ydermere en rigtig lækker fysisk butik at komme i, med meget kompetent vejledning. Jeg er vild med den butik.

Kunderne  kommer ofte langvejs fra. Butikken ligger som sagt i Vejle, men de har kunder fra hele landet. Du kan også booke en personlig tid hos dem, hvor de hjælper dig med at finde det outfit du har brug for, og som lige er dig.

Næste weekend fejrer de 2 års fødselsdag, så det var måske en oplagt mulighed at aflægge dem et besøg, hvis du synes butikken lyder spændende. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem. Øvelsen for mig ligger i, ikke at komme der for tit.

A´poke: endnu engang tak for hjælpen og inspiration til at finde de perfekte sæson farver til kapsel garderoben.

Følg mig

Hvilke (nye) farver har du selv valgt at indføre i din garderobe denne sæson, og hvorfor?

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, på Facebook eller på Bloglovin’. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.