fbpx

Referencer

En bloggers møde med en Stylecoach. Læs indlægget her– Louise, mini-styleguide  

"Kan varmt anbefale Betina Schou som style coach. Jeg har fået ryddet op i min garderobe, fået ny inspiration til hvilke farver og styles der klæder min facon. Og lige så vigtigt, hvad der ikke klæder mig. Dejligt at få hjælp til at finde sin egen stil."
Karina Schou
"Jeg kan klart anbefale Betina som Stylecoach. Der er stor faglighed ifht. stil, farver og sammensætning, som giver en fed stil og sæt med kant Samtidig siger hun sin mening på en god og tydelig måde og er vedholdende med oprydning i skabet, som var nødvendigt i mit tilfælde  5 Stjerner fra mig."
Lene Arentoft
"Jeg var så heldig at have besøg af Betina mens hun var under uddannelse. Det var et inspirerende og grænseoverskridende besøg for mig, da der virkelig blev prøvet nogle af mine grænser af – på den gode måde. Efter besøget har jeg gået og summet på de ting, som Betina syntes jeg skulle ændre på, en af tingene var kortere overdele, hvilket jeg slet ikke kunne forholde mig til, da hun var gået. Jeg er overvægtig og derfor havde det derfor bedst i lange, oversized overdele. Men Betina formåede at så et frø i mit hoved og i dag kan jeg godt se hvad hun mener, og er blevet meget bedre til at finde kortere overdele, som ikke skærer mig forkert. Den korte taljerede jakke, som hun også syntes jeg skulle investere i, er også blevet købt og bliver brugt flittigt. Betina var rigtig god til at give forslag til anderledes sammensætninger af mit tøj, og udfordre stilen. Det var rigtig fedt at få mit personlige stylecard efterfølgende, med de ting som jeg burde gøre og det jeg burde undgå"
Karina Nyborg

Omtalt i UGE-avisen, Vejle:

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.