fbpx

Pels manchetter – genialt accessories til kapsel garderoben

Jeg har i den seneste tid lagt mærke til brugen af pels manchetter til at pifte outfittet op med. Det passer rigtig godt i tråd med kapsel garderobe princippet, eftersom pels manchetter, ligesom andre accessories, kan ændre udtrykket på en i forvejen lille garderobe.

Jeg har nogle få udvalgte tøj butikker, som jeg følger online, på såvel Facebook som på Instagram. Det gør jeg, for både at få idéer til sammensætning af min eksisterende kapsel garderobe, men også som hjælp til at finde nye ting, der skal indgå i min garderobe i kommende sæsoner.

Det at følge disse tøj butikker som inspiration, er både godt og skidt. Godt, fordi jeg herigennem får en masse idéer til outfits og hvad der skal indkøbes til garderoben. Skidt, fordi modellerne simpelthen bare ser brand godt ud og forstår at sælge tøjet, og de sæt som vises. Jeg har herigennem ladet mig lokke og forelsket mig i noget, som jeg bare ikke fik brugt nok, fordi det ikke passede til resten af garderoben eller ikke var min stil.

Dog kan jeg varmt anbefale online butikker på lige fod med Pinterest til at få idéer til opbygning og vedligehold af kapsel garderoben. Du skal bare være i stand til at forholde dig kritisk og mærke efter, inden du kører dankortet igennem. Heldigvis er der de fleste steder rigtig gode retur muligheder. På den måde kan du også prøve tøjet i ro og mag derhjemme, inden du beslutter dig for, om det er noget der hører hjemme i din garderobe eller ej.

Pels manchetter

En af de butikker jeg følger online er Butik Emsig i Esbjerg. Jeg elsker det lækre tøj og fede sæt, hun altid poster. Hun ligner en million. Det var herigennem, jeg fik øje på pels manchetter, som et accessorie. De er over tid blevet vist sammen med forskellige beklædningsgenstande.

 

Pels manchetter
Pels manchetter til cardigan
Pels manchetter
Pels manchetter til kjole
Pels manchetter
Pels manchetter til skjorte
Pels manchetter
Pels manchetter til blazer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er et hav af muligheder for anvendelse af pels manchetter, og jeg synes det giver kant til ens outfit. Kun fantasien sætter grænser.

En ekstra sidegevinst for sådan en frostpind som mig her i den kolde vintertid er, at de holder mine håndled varme, og jeg derfor ikke døjer så meget med kolde fingre, når jeg har dem på.

Pels manchetter faux furPels manchetter

Jeg er vild med idéen med pels manchetter, men jeg kunne ikke selv finde på at bære pels. Pels er smukkest på dyr.

Jeg googlede derfor, om der fandtes en faux variant, som der jo gør med så mange andre beklædningsgenstande, og bingo, jeg fandt dem på Magasin’s hjemmeside. De er fra Unmade Copenhagen, fåes i en grå og i en sort variant, og er lige nu på tilbud til 139,30 kr per par (førpris 199 kr). Jeg har købt et par i går og et par i sort.

De er onesize, 100% polyester, og rigtig fine.

Hvad er din yndlings accessorie, og hvad gør du for at give dit outfit kant?

Et indblik i kapsel garderoben

I de kommende uger vil jeg gennemgå de forskellige kategorier i min kapsel garderobe og vise dig, hvilke valg jeg har truffet inden for de forskellige tøj kategorier, og hvorfor jeg har valgt det, jeg har. Se mit tidligere indlæg omkring hvilke strik, jeg har valgt og hvorfor. Håber det kan give lidt inspiration, hvis du selv er i opbygningsfasen af en minimalistisk garderobe.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.