fbpx

Pallor bluse – Karen By Simonsen

Pallor bluse - Karen By Simonsen
Pallor bluse – Karen By Simonsen

Pallor bluse – Karen By Simonsen

Pallor bluse fra Karen By Simonsen er dette efterårs must have til efterårs kapsel garderoben hvis du spørger mig.

Jeg ønskede at få nogle nye skjorter ind i min garderobe her i efteråret, og var på udkig efter nogle der var pæne, men ikke alt for pæne og klassiske med stort K. Samtidig skulle der være detaljer, som var spændende, men som ikke larmede for meget, men som gav skjorten kant på den fede måde. Jeg så første gang denne bluse på en ekspedient i en Companys butik i København, da jeg i sommers var ovre og høre Robbie Williams med min søster.

Der var jeg på jagt efter basis t-shirts, som jeg da også fandt i selvsamme butik, og slog denne skjorte hen, da den jo ikke lige stod på min liste over planlagte indkøb.

Den blev dog i mine tanker, og da jeg begyndte at planlægge efterårs/vinter kapslen, og behovet for skjorter var der, valgte jeg at investere i tre skjorter. Den ene blev denne Pallor bluse fra Karen by Simonsen samt denne og denne.

Pallor blusen fra Karen By Simonsen er en smuk bluse i et enkelt snit i lækker blød cupro. Den er løs i pasformen, har v-halsudskæring og 3/4 ærme med opsmøg i en fed konstrastfarve. Foran har den et stort læg, som gør at den falder super smukt. Den kan bruges både under en blazer og uden, samt til alle typer bukser og nederdele.

Kan købes her

Jeg har nu haft den et stykke tid, og har brugt den rigtig meget, og det er en bluse der kan bruges langt ind i foråret også. Samtidig gøre modellen også et eller andet for figuren til trods for at den er løs i pasformen. Helt sikkert en bluse, som jeg kommer til at slide op.

 

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.