fbpx

På rejse med kapsel garderoben – hvordan gik det?

Jeg har lige været ude at rejse, i form af en uge i USA med mit arbejde, hvor jeg skulle besøge 4 nye potentielle leverandører. Turen var planlagt ret stramt, så den bestod hovedsageligt af leverandør besøg og rejsetid. På den positive side, så blev jeg da ikke fristet til evt. fejlkøb i diverse Outlets.

Vi skulle ydermere starte i Californien, hvor temperaturen om dagen var lidt over 20 grader, og slutte af i Detroit hvor der var snestorm og minus grader.

Samtidig ville jeg gerne rejse så let som muligt, da vi skulle skifte hotel hver dag, efterhånden som vi kom frem, og min kuffert derfor skulle håndteres hver dag.

 

Pakkeliste til USA rejse

På rejse med kapsel garderoben
Det solrige Californien

Jeg havde følgende med:

1 blazer – min favorit fra Mos Mosh, denne havde jeg på ud til de 4 leverandør sammen med mine sorte Levi´s jeans. Det udgjorde tilsammen det perfekte habitsæt, som jeg følte mig godt tilpas i.

Cardigan  – fra Mos Mosh, denne skiftede jeg til efter hvert besøg og når vi var undervejs. Den er så dejlig at have på og yderst præsentabel.

1 Strik – fed strik fra Pulz, perfekt med en stroptop under til de lange flyvninger til og fra USA. Og så er den ret præsentabel.

2 T-shirts – Den ene fungerede som pæn bluse under blazeren og den anden, smørblød at rejse i.

3 bluser/skjorter – som både passede til blazeren og med cardigan’en over om aftenen.

3 par bukser – 1 par pæne Levi´s, et par rå jeans fra Pulz til at rejse i og et par joggere fra Graumann til de lange flyveture til og fra USA.

2 stroptoppe – til under Pulz strikken til og fra USA.

1 par sneakers – mine favoritter fra Puma, som jeg brugte, når vi ikke var hos leverandørerne.

1 par pæne støvletter – mine favoritter fra Calvin Klein (købt billigt for år tilbage på Zalando Lounge), som blev brugt sammen med de pæne sorte Levi´s jeans og blazeren.

2 store tørklæder – som var guld værd i det vinterlige vejr samt i flyveren, hvor det godt kan trække, og du nemt kommer til at fryse undervejs.

Og så selvfølgelig overtøj i form af uldfrakke, undertøj, strømper og toiletgrej.

 

Hvordan gik det så at rejse let?

Alt i alt synes jeg faktisk, at det gik ret godt. Jeg synes, at jeg var fuldt dækket ind, og havde ikke noget med, som ikke blev brugt. Jeg synes heller ikke, at jeg manglede noget på noget tidspunkt.

Jeg synes, at kapsel garderobe princippet hjælper mig. Alt mit tøj passer mere eller mindre sammen, så det er ikke svært at pakke en kuffert, hvor alt tøjet bliver brugt, og jeg ikke rejser med mere end højst nødvendigt.

Jeg har tidligere skrevet et indlæg om fornuftig påklædning til lange flyveture, som du kan læse her.

 

På rejse med kapsel garderoben
Det vinterlige Detroit

Mistet kuffert

På hjemturen gik det så galt pga snestorm i Detroit, og flyet blev aflyst og vi måtte tage en ekstra overnatning. Min kuffert blev væk, men heldigvis fløj vi hjem dagen efter så jeg kunne godt klare mig en enkelt nat uden mine ejendele. Kufferten kom så hjem til mig nogle dage efter, at  jeg selv var kommet hjem.

Jeg kom faktisk til at tænke over det, da jeg pludselig oplevede at miste min kuffert. Hvad nu hvis jeg helt mistede den, og fik penge til at gå ud og købe nyt tøj for?

Det havde jeg faktisk slet ikke lyst til. Jeg har efterhånden fået en lille samling af tøj og sko, som jeg er rigtig glad for. Som passer til min stil, og som jeg har det godt i. Så jeg foretrak faktisk at få min kuffert tilbage fremfor adskillige tusind kroner til at købe nyt for.

Det er faktisk tankevækkende. For det er jo det kapsel garderobe princippet handler om: en samling af tøj og sko, som du er glad for og ikke kunne forestille dig at undvære.

Og heldigvis blev det heller ikke nødvendigt for mig. Men det er meget sundt at blive mindet om, hvad vi har. Og det fik mig til at føle, at jeg er på rette vej med min kapsel garderobe.

 

Har du prøvet at stå i en lignede situation, og miste din kuffert? Har du fået den igen, eller har du været nødt til at købe nyt tøj? Og hvordan har du haft det med det?

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.