fbpx

Organic Basics – bæredygtigt basic wear

Organic Basics er et dansk firma, der blev startet af fire studerende tilbage i 2013. Deres mission har fra starten været at sætte fokus på bæredygtighed i deres produkter samt i processen dvs. i produktionen, produktet og købsprocessen.

Firmaet producerer basic wear, såsom undertøj, T-shirts og sokker til den miljøbevidste mand og nu også kvinde, der ikke vil gå på kompromis med design og kvalitet.

Undertøjet fra Organic Basics er bæredygtigt. Firmaets produkter har fået flere miljøcertifikater. Fabrikken i Indien, hvor produkterne produceres, er drevet af sol- og vindenergi. Derudover bruger Organic Basics kun økologisk bomuld i deres produkter, hvilket gør, at de sparer på vandet i dyrkningen af bomulden, samt sikrer at der ikke bliver brugt kemikalier i processen.

Designet er enkelt og passer til enhver basis garderobe. Hos Organic Basics kan man desuden tegne et abonnement, så man får tilsendt nyt undertøj med jævne mellemrum.

Organic Basics – BH uden bøjle

Jeg faldt over Organic Basics hos en af mine med-bloggere, som varmt kunne anbefale produkterne. Indtil nu har de kun produceret basic wear til mænd, men havde fornyeligt lanceret en kollektion til kvinder. Jeg har længe vidst, at mit undertøj sang på sidste vers, som i virkelig sidste vers, da det helst skal skiftes hvert år, og mit havde holdt et par år. Men også fordi jeg er i gang med en ommøblering af kroppen, og så ville jeg vente, til jeg var nået tættere på mit mål, men omvendt er det heller ikke nogen undskyldning for at holde fast i undertøj, som virkelig ikke gjorde noget godt længere, og mildest talt var kommet ud af form.

Ydermere er jeg også blevet gjort opmærksom på, at bøjler i BH’er ikke ligefrem er sundt, senest af min kiropraktor/kraniosakralterapeut, som har bemærket, at jeg er ret anspændt i det område ved ribbenene, hvor bøjlen sidder (og trykker).

En bøjle-BH trykker på den savtakkede brystmuskel, som er med til at styre og stabilisere skulderbladene. Trykket hæmmer skulderbladenes muskler ordentligt, så man får svært ved at udvikle kraft i overkroppen. Det har jeg måtte sande i min kettlebell træning i Anna Bogdanova regi, hvor det primært handler om at udvikle stor kraft i kroppen og helkropsspænding, for at få det optimale ud af den korte trænings session. Mere om denne type træning, som jeg er meget glad for, i et senere indlæg.

Bøjlerne i BH’en hæmmer også lymfecirkulationen i kroppen. Derfor anbefales det, at man smider bh’en så ofte som muligt, eller finder en støttende BH uden bøjle.

Hvis din BH er for stram, kan den skabe pres på nerver, muskler og blodårer rundt om skulderne, ribben og den øverste del af ryggen, hvilket leder til smerter, hovedpiner og smerter og stikken og prikken i armene samt hvad der er allermest alvorligt, nemlig give kronisk ødelagte led i det øverste af skuldrene. Jeg selv døjer rigtig meget med spændinger i skuldre, hovedpine/migræne og prikken i fingre.

Hvis BH’en er for løs eller stor, kan det, i modsætning til hvad mange tror, også give problemer – for eksempel dårlig holdning, som igen kan føre til fordøjelsesproblemer, halsbrand og forringet vejrtrækning.

Organic Basics – Bøjlefri BH på prøve

Efter at have læst diverse artikler omkring bøjle BH’er og Organic Basics’s produkter, bestemte jeg mig for at afprøve undertøjet fra Organic Basics. Jeg bestilte 4 sæt og med de 20% i rabat samt kvantitets rabatter, jeg fik, blev det lidt over 1000 kr. Ikke dyrt for 4 sæt undertøj (4 BH’er, 4 string, 4 trusser) synes jeg.

Nu har jeg så prøvet undertøjet den sidste uges tid, og jeg må indrømme, at jeg er solgt. Det er SÅ behageligt at have på, at jeg knap mærker, jeg har det på. Det er blødt og lækkert, og er i en lækker kraftig kvalitet. Det holder fint det på plads, som det skal. Og hvor er det da befriende at slippe for den bøjle. Det skulle jeg have gjort for længst.

Derfor, kære læser, hvis du selv står og mangler undertøj, og har fået mod på at prøve noget virkeligt lækkert basic wear efter at have læst dette indlæg, eller din mand mangler T-shirts, strømper eller boksershorts, så smut ind her og køb dit basic wear.

God fornøjelse og fortsat god søndag. Lad mig endelig vide hvad du synes om deres produkter. Smid gerne en kommentar nedenfor.

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du kan også følge mig på Facebook eller på Instagram .

Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Hav en god dag.

Kapsel garderobe til børn
Garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise ...
Læs mere
Bandelettes lårbånd
Shopping

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er ...
Læs mere
Sloggi ZERO Feel undertøj
Shopping

Test af Sloggi ZERO Feel – innovativt undertøj

Sloggi kører for tiden en massiv kampagne på deres nye tiltag, ZERO Feel, som ifølge dem er den nyeste innovation indenfor undertøj. ZERO Feel er ...
Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.