fbpx

Om mig

Hvem er jeg?

Jeg er hende der brænder for at du skal stå stærkt i dig selv og udfolde dit fulde potentiale til den fantastiske kvinde du er.

Jeg er uddannet Stylecoach, Life & Business Coach og forfatter til bogen fra Tøjkrise til Livsstil og brænder for at hjælpe dig til en varig forandring i dit liv. 

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. At vi skaber og lever det liv vi virkelig ønsker. 

Vi har alle et stort potentiale, og jeg som coach kan hjælpe dig med at afdække dit potentiale og hjælpe dig i mål. 

Hvad er det der gør, at du ikke lykkes med de mål du sætter dig?

Det handler om dine overbevisninger, og dit selvbillede. I coachingen kan vi bryde de negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende overbevisninger og et nyt selvbillede.

Coaching kan hjælpe dig  med at skabe det liv, du drømmer om.

Derfor er jeg gået et spadestik dybere og tilbyder coaching- og stylementorforløb, hvor vi både arbejder med det indre og det ydre, så du kan udfolde dit fulde potentiale, og komme til at shine i din helt egen personlige stil. 

Som en klog kvinde engang sagde til mig: ”Vi har alle kun én livsrygsæk, og der er grænser for, hvad der kan være i den – så sørg for at få sorteret ud en gang imellem.”

Er du blevet nysgerrig på, om jeg skal hjælpe dig til at stå knivskarpt i dig selv, indefra og ud, så book et gratis Zoom kald, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for.  

Og ellers er du også hjertelig velkommen i min Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og få svar på din udfordringer måtte stå overfor.

Find gruppen HER.

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.