Om mig

vELKOMMEN

Jeg hedder Betina, er 48 år og bor i skønne Vejle.

Jeg har længe interesseret mig for begrebet kapsel garderobe – en minimalistisk garderobe, som går ud på at “less is more”. Det er en bevidst samling af få stykker tøj, som skal kunne dække alle situationer. Det har givet mig en ro og overblik over min garderobe og tøjkriser er historie.

Det at få skabt overblik over sin garderobe handler ikke blot om det ydre plan, men også en stor del, om hvad der sker inden i dig. De negative tanker og overbevisninger står som oftest i vejen, når vi skal finde vores helt egen personlige stil.

Derfor er jeg gået et spadestik dybere og tilbyder coaching- og stylementorforløb, hvor vi både arbejder med det indre og det ydre, så du kan udfolde dit fulde potentiale, og komme til at shine i din helt egen personlige stil. 

Som en klog kvinde engang sagde til mig: ”Vi har alle kun én livsrygsæk, og der er grænser for, hvad der kan være i den – så sørg for at få sorteret ud en gang imellem.”

Baggrund:

Stylecoach hos Tini Owild

Enneagram Certificeret hos Syntax

Life & Business Coach hos Chalotte’s Circle

Er du blevet nysgerrig på, om jeg skal hjælpe dig til at stå knivskarpt i dig selv, indefra og ud, så book et gratis Zoom kald, hvor vi sammen finder ud af, hvad du har brug for.  

Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig. 

Betina Schou

Personlig og selvkærlig stylecoaching

Kapsel garderobe til børn Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Align såler Shopping

Align såler – komfortabel fleksibilitet til din kapsel garderobe

Sko er en vigtig accessorie i en kapsel garderobe. Det er med til at gøre dit outfit personligt og give det kant. Der findes et …

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.