Om mig

Om mig

Velkommen til min lille ydmyge blog. Jeg er rigtig glad for, at du har fundet vej herind, og jeg håber du har lyst til at følge mig herinde, og kan få glæde af de ideer og erfaringer, jeg har omkring kapsel garderobe og minimalisme i klædeskabet.

Jeg hedder Betina Schou, er 44 år og bor i Vejle sammen med min kæreste. Jeg arbejder som strategisk indkøber, et spændende job med en del rejseaktivitet, hvor jeg også øver mig i at blive god til at pakke let, og samtidig være velklædt til enhver lejlighed, som det kræver, når jeg har et udfarende job.

Jeg har det mest af mit liv været hestepige, en hobby som er krævende og med rette kan kaldes en livsstil. Da jeg måtte aflive min hest i 2014, stod jeg for første gang i mit liv uden hest, og lysten til en ny var for første gang ikke tilstede. Jeg grublede over hvilken hobby, der skulle erstatte tomrummet, men fandt ingen, før nu, 3 år senere.

Hvad handler min blog om

Min blog er forholdsvis ny, men jeg har interesseret mig for kapsel garderobe konceptet i lidt over et års tid nu. En kapsel garderobe er en minimalistisk garderobe, som går ud på at “less is more”. Det er en bevidst samling af få stykker tøj, som skal kunne dække alle situationer. Det er en løbende proces, og jeg har gjort mig en del erfaringer undervejs, både gode og dårlige, og jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at få styr på garderoben, uden nødvendigvis at gøre de samme fejl, som jeg har gjort.

Derudover er jeg igang med en omlægning af kost, motion og livsstil, og har fuldt Anna Bogdanova’s programmer de sidste snart 3 år. Jeg har i mange år levet i overhalingsbanen, hvilket kan se både på krop og sjæl. Den minimalistiske garderobe, oprydning i hjemmet, samt at få stressen ud af kroppen ved hjælp af et holistisk træningssyn og en masse selvkærlighed, det har gjort, at jeg er godt på vej. Jeg har ydermere fået det bedre med mig selv og mere selvtillid.

Det har været en lang og til tider hård rejse, men jeg håber, at jeg kan inspirere andre til at stoppe op, og kigge indad i en ofte stresset hverdag, og prioritere sig selv og jeg-tid. Vi glemmer ofte os selv og prioriterer andre fremfor os selv.

 Blog etik og reklamelinks

Nogle indlæg vil indeholde affiliatelinks, som betyder, at jeg skriver om et produkt fra en bestemt producent eller webshop. Hvis I køber noget via det link, så får jeg en procentdel. Det koster ikke jer noget, ud over det I køber (og nogle gange kan I opnå en rabat gennem mig).

Jeg vil altid gøre opmærksom på, at der er tale om reklame for  noget, når jeg anvender affiliatelinks i mine indlæg. Det er begrænset til få indlæg, og jeg linker udelukkende til producenter og webbutikker, som jeg selv bruger og kan stå inde for.

Indlæg om det at bygge en kapsel garderobe

Herunder de vigtigste af mine tips til at komme i gang med en kapsel garderobe:

Hvad er en kapsel garderobe

Hvordan bygger man en kapsel garderobe

Find din stilkerne

Valg af farvesammensætning i din kapsel garderobe

 Signature