Novembers 3 mest læste indlæg på bloggen

Endnu en måned er gået her på bloggen, og den har stille og roligt fået flere læsere. Det er skønt, at der er nogen, der gerne vil læse det, jeg skriver. Jeg synes, det er dejligt, at du vil følge mig herinde, og at du forhåbentlig kan finde inspiration i det, jeg skriver.

Jeg håber også, at jeg stadig kan være til inspiration i fremtidige indlæg, og håber at du fortsat vil læse med her på bloggen.

 

Mest læste indlæg

Når jeg kigger på statistikken over de mest læste indlæg i november, kan jeg se, at alle tre hovedkategorier på bloggen er repræsenteret, nemlig livsstil, sundhed og kapsel garderobe.

De mest læste indlæg i november er:

  1. Min første deltagelse i Blogger Advent          
  2. Søvnbriller – den naturlige vej til en bedre søvn
  3. Valg af farvesammensætning i din kapsel garderobe

 

Gæste indlæg

Derudover bød november også på en debut for mig som gæsteblogger. Jeg skrev tre indlæg til tre af mine med-bloggere i vores fælles blog netværk Bloggers By Heart.

Det blev til:

  • Et indlæg om bæredygtighed i garderoben til bloggen Lise Sommerlund, som er en inspirende blog om sundhed og livsstil, og som samtidig giver læseren stof til eftertanke. Besøg hendes blog her.
  • Et indlæg om kapsel garderobe til bloggen Corporate mor, som er en blog om karriereudvikling, ligestilling og kontormode. Besøg hendes blog her.
  • Et indlæg om mine tips til at få styr på sit tøjskab til bloggen Fabelmor, som er en blog for selvstændige og kreative kvinder, der drømmer om at udleve deres passion. Besøg hendes blog her.

 

Blogger Advent

Husk også af følge min deltagelse i Blogger Advent hver søndag i advent, hvor jeg åbner gaver fra Monia, og hvor Sascha åbner de gaver, jeg har sendt til hende. Det bliver så hyggeligt. Jeg er i hvert fald spændt på, hvad Monia har sendt til mig, og jeg håber, at Sascha bliver glad for sine gaver.

 

Feedback ønskes

Hvad var dit favorit indlæg på min blog her i november?

Hvad er det ved min blog, som inspirerer dig?

Og hvad kunne du godt tænke dig, at læse mere om fremover?

 Signature

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge