Min garderobe

Min garderobe – fysiske rammer

Min garderobe – Pax moduler.

Jeg har bygget min garderobe ud af moduler fra Pax-serien fra Ikea. Jeg har valgt en løsning uden låger, da jeg synes det giver et større overblik over det fulde indhold i garderoben, samt også udfra, at vi har et lille soveværelse, så det virker knap så voldsomt i rummet.

I venstre side har jeg toppe, bluser og T-shirts, samt enkelte tørklæder (hænger). Derunder har jeg udtrækshylder med bælter, solbriller, smykker m.m. Dernæst følger 3 skuffer med undertøj, strømper og loungewear (hjemme-hygge-tøj).

I midten har jeg kjoler, nederdele og bukser, samt de sidste tørklæder (hængende).

I højre side har jeg blazere, indendørs jakker, cardigans, strik og forneden sko og støvler på udtrækshylder.

Mit overtøj hænger separat et andet sted.

Jeg har pt under 50 stykker tøj/sko i min garderobe (inkl. overtø) (eksl. tørklæder, bælter, undertøj, loungewear, sportstøj og smykker). Det er min mål er komme endnu længere ned, og at min garderobe bliver så optimeret, at den kan mikses og matches på kryds og tværs med så få stykker tøj som muligt, samtidig med, at jeg altid føler mig velklædt til alle lejligheder.

Jeg kører to kapsler, en forår/sommer kapsel samt en efterår/vinter kapsel. Det meste af tøjet bruges i begge kapsler, men ellers pakker jeg forår/sommertøjet ned i en kasse i efterår/vinter perioden og vice versa. Derudover har jeg lidt tøj til at ligge i en “høkasse”. Det er måske noget , som jeg påtænker at indføre i garderoben igen, ikke på nuværende tidspunkt men heller ikke noget jeg ønsker at skille mig af med.

Min basis garderobe

Her er min primære kapsel garderobe. Den består af items, som jeg stort set kan bruge hele året rundt.

Jeg har valgt ikke at sætte links ind til de enkelte items, da nogle af dem ikke kan købes længere. Jeg har blot noteret, hvor de er fra, og håber stadig det kan være til inspiration.

Ønsker du yderligere informationer, er du altid velkommen til at kontakte mig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sæson specifikke items

Her finder du mine mere sæson betonede items for henholdsvis forår / sommer og efterår / vinter. Det halvår (ca.) de ikke er i brug, så er de pænt pakkede ned i opbevaringskasser i skabet.

 

 

 

 

Under løbende udvikling

Jeg håber, at min garderobe kan give dig lidt inspiration til opbygning af en kapsel garderobe. Min egen garderobe er under løbende udvilkling, det vil sige, at jeg stadig er ved at bygge videre på  på den “perfekte” garderobe, og er ved at finde min helt egen stil i en modeverden, der hele tiden skifter.

Jeg er ved at have nogle rigtig gode klassikere af høj kvalitet, og målet er, at jeg kun behøver tilføre lidt hver sæson. Jeg kører ikke skarpt efter, hvornår de enkelte sæsoner starter, det er lidt svært med det danske klima.

 

Alt det løse

Udover min basis garderobe og de sæson prægede items, så har jeg følgende i min garderobe (som ikke er nævnt ovenfor):

  • Undertøj
  • Strømper
  • Tørklæder, bælter, smykker
  • Loungewear og træningstøj

 

  • Ønsker – inspirationer til, hvad jeg godt kunne tænke mig at berige min garderobe med.
  • Til salg – det der er på vej ud af min garderobe, og søger ny ejer

 

Jeg håber, at du har lyst til at læse mere og følge mig her på bloggen.

 Signature