fbpx

Min garderobe

Pax garderobe fra Ikea

Jeg har bygget min garderobe ud af moduler fra Pax-serien fra Ikea. Jeg har valgt en løsning uden låger, da jeg synes det giver et større overblik over det fulde indhold i garderoben, samt også udfra, at vi har et lille soveværelse, så det virker knap så voldsomt i rummet.

I venstre side

  • Bøjlestang til blazere, jakker, skindnederdel
  • 2 udtrækshylder med hhv bælter, solbriller, smykker m.m.
  • 3 skuffer til undertøj, strømper og loungewear (hjemme-hygge-tøj).

I midten

  • 2 hylder til strik, cardigans
  • 6 hylder til sko, støvler

I højre side

  • Bøjlestang til toppe, bluser og T-shirts (hængt i farveorden)
  • Udtrækshylde til tørklæder
  • Udtræksbøjlestang til bukser

Mit overtøj hænger separat et andet sted.

Jeg har pt under 50 stykker tøj/sko i min garderobe (inkl. overtø) (eksl. tørklæder, bælter, undertøj, loungewear, sportstøj og smykker). Det er mit mål er komme endnu længere ned, og at min garderobe bliver så optimeret, at den kan mikses og matches på kryds og tværs med så få stykker tøj som muligt, samtidig med, at jeg altid føler mig velklædt til alle lejligheder.

Det meste af mit tøj kan bruges hele året rundt. så det er meget begrænset hvad jeg pakker ned, når sæsonen skifter. Derudover har jeg lidt tøj til at ligge i en “høkasse”. Det er måske noget , som jeg påtænker at indføre i garderoben igen, ikke på nuværende tidspunkt men heller ikke noget jeg ønsker at skille mig af med.

Under løbende udvikling

Jeg håber, at min garderobe kan give dig lidt inspiration til opbygning af en kapsel garderobe. Min egen garderobe er under løbende udvilkling, det vil sige, at jeg stadig er ved at bygge videre på  på den “perfekte” garderobe, og er ved at finde min helt egen stil i en modeverden, der hele tiden skifter.

Jeg er ved at have nogle rigtig gode klassikere af høj kvalitet, og målet er, at jeg kun behøver tilføre lidt hver sæson. Jeg kører ikke skarpt efter, hvornår de enkelte sæsoner starter, det er lidt svært med det danske klima.

Kunne du tænke dig at få styr på din egen garderobe, så læs mere her, hvordan jeg som Stylecoach kan hjælpe dig med at få overblikket.

Jeg håber, at du har lyst til at læse mere og følge mig her på bloggen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.