Min garderobe

Min garderobe

Jeg har bygget min garderobe ud af moduler fra Pax-serien fra Ikea. Jeg har valgt en løsning uden låger, da jeg synes det giver et større overblik over det fulde indhold i garderoben, samt også udfra, at vi har et lille soveværelse, så det virker knap så voldsomt i rummet.

I venstre side har jeg toppe, bluser og T-shirts, samt enkelte tørklæder (hænger). Derunder har jeg udtrækshylder med bælter, solbriller, smykker m.m. Dernæst følger 3 skuffer med undertøj, strømper og loungewear (hjemme-hygge-tøj).

I midten har jeg kjoler, nederdele og bukser, samt de sidste tørklæder (hængende).

I højre side har jeg blazere, indendørs jakker, cardigans, strik og forneden sko og støvler på udtrækshylder.

Mit overtøj hænger separat et andet sted.

Jeg har pt under 50 stykker tøj/sko i min garderobe (inkl. overtø) (eksl. tørklæder, bælter, undertøj, loungewear, sportstøj og smykker). Det er min mål er komme endnu længere ned, og at min garderobe bliver så optimeret, at den kan mikses og matches på kryds og tværs med så få stykker tøj som muligt, samtidig med, at jeg altid føler mig velklædt til alle lejligheder.

Jeg kører to kapsler, en forår/sommer kapsel samt en efterår/vinter kapsel. Det meste af tøjet bruges i begge kapsler, men ellers pakker jeg forår/sommertøjet ned i en kasse i efterår/vinter perioden og vice versa. Derudover har jeg lidt tøj til at ligge i en “høkasse”. Det er måske noget , som jeg påtænker at indføre i garderoben igen, men ikke på nuværende tidspunkt. Men ikke noget jeg ønsker at skille mig af med.

 

 Signature