Mest læste indlæg i 2017 og velkommen til 2018

Godt nytår og farvel til 2017. Håber du kom godt ind i det nye år, havde en god og hyggelig aften, og ikke er alt for underdrejet idag.

 

Mest læste indlæg i 2017

Jeg plejer at kigge lidt tilbage efter hver måned, men eftersom at jeg i december 2017 havde rigtig travlt på mit arbejde, så led bloggen under det i form af, at jeg fik udgivet færre indlæg. Jeg vil derfor istedet kigge tilbage på de sidste 4 måneder af 2017 i stedet for (startede bloggen primo september 2017).

Så siden september 2017 har de 6 mest læste indlæg været:

 

Organic Basics – bæredygtigt basic wear : et reklame indlæg for noget ret lækkert basic wear, som jeg selv er glad bruger af2017

Min første deltage i Blogger Advent : et personligt og lidt hyggeligt indlæg

Søvnbriller – den naturlige vej til en bedre søvn : mine egne erfaringer omkring brug af søvnbriller, som har givet mig en bedre søvn

Minimalistisk garderobe opbygning – 10 faldgruber : De mest almindelige fejl, som jeg også har begået, når man opbygger en kapsel garderobe

Stylist – en investering i din garderobe : en personlig og fed oplevelse med en stylist, som kick startede min interesse for garderobe opbygning

Sargossa stiletter – er de så meget bedre – den ultimative test : test af revolutionerende stiletter fra Sargossa på egen krop. Samtidig det indlæg der har haft mest opmærksomhed på udgivelsesdagen. Så flere af den slags indlæg fremover.

 

Ideer til 2018

2017
Outfit til julefrokost

Her er lidt tanker til nogle indlæg i 2018:

  • Jeg vil gennemgå min garderobe og tage forskellige kategorier ud, f.eks T-shirts og cardigans i første omgang, og fortælle om, hvad jeg har valgt at have til hver kategori og hvorfor. På samme måde som jeg gjorde i dette indlæg, da jeg skrev om, hvilke 3 strik jeg havde valgt. Udfordringen ved en kapsel garderobe er jo, at jeg ikke kan have 10 stk af hver kategori, men nøje skal overveje, hvad det er jeg vil have til hver kategori.
  • Jeg vil lave outfits til forskellige lejligheder, og skrive lidt om, hvordan jeg bruger min kapsel garderobe. Her er et eksempel på mit outfit til julefrokosten.
  • Jeg vil skrive noget mere om min livsstilsændring, og især Sprød-forløbet med Anna Bogdanova, som kommer til at løbe af stablen her i januar og lidt ind i februar. Sprød er et 21 dages forløb (til sprødere silhuet) med fokus på accelerere ens fedtforbrænding. Sprød er et intensivt forløb og må derfor max udføres 3-4 gange om året. Jeg glæder mig dog til at komme igang, da den sidste uge har stået på et afslappet forhold til kost og motion. Men det har været tiltrængt.

Og ellers hører jeg altid gerne fra dig, hvis du har idéer til noget, du gerne vil have jeg skriver mere om.

 Signature

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge