fbpx

Let’s denim – ny kollektion fra Heidi Klum i Lidl

Let’s denim er sidste skud på stammen af kollektioner fra Heidi Klum og blev released i går i alle Lidl butikker landet over. Denne gang er det en mindre kollektion men med vægt på denim. Du kan finde kollektionen her.

De sidste to kollektioner har jeg skrevet mere om her og her, hvor jeg bl.a købte den fedeste blazer ever til bare 179 kr. Den er jeg rigtig glad for, bruger den meget, og den holder sig pænt.

Den nye Let’s denim kollektion består bl.a af super lækre denim jeans til den nette sum af hhv 99 for et par boyfriend jeans og 119 kr for et par super skinny jeans i forskellige farver. Det er de samme skinny jeans, som fra tidligere kollektioner. Derudover indeholder kollektionen forskellige T-shirts og regnjakker.

Som noget helt nyt rummer kollektionen nu også tøj til piger i alderen 6-14 år, kaldet pepperts!.

Jeg har ikke selv børn, men synes kollektionen ser super spændende og cool ud, og priserne er i hvert fald børnevenlige.

Let’s denim – stribet T-shirtLet's denim

Jeg var på jagt efter en stribet T-shirt og synes denne i blå er super fed, da den har forskellig forside og bagside, samt et pink kantbånd rundt på hele T-shirten, som er med til at give T-shirten karakter.

Derfor faldt jeg for denne, da jeg synes, at den skiller sig ud blandt andre stribede T-shirts, og prisen til 49,95 kr er også ret overkommelig.

Kvaliteten er også god. Den er blød og behagelig at have på. Jeg synes generelt kvaliteten er god på det tøjet i Heidi Klums kollektioner i Lidl. Det er i hvert fald det, jeg har oplevet med det tøj, jeg har købt i de tidligere kollektioner.

Her hænger pris og kvalitet ikke nødvendigvis sammen, selvom jeg synes, det er normalen inden for tøjbranchen.

 

Let’s denim – super skinny jeansLet's denim

Derudover valgte jeg at prøve et par af de super skinny jeans i den lysere blå med slid og huller. De er super fede og sidder bare rigtig godt til og løfter de rigtige steder.

Da de sidder godt til, kan de også bruges under kjoler samt bukkes op forneden til forår/sommer. Helt klart et par lækre jeans til prisen. Både til hverdag og fest. Kan varmt anbefales.

Jeg har ikke prøvet de nye boyfriend jeans. Sådan en knap så høj person som mig er mest til tætsiddende jeans, som giver lidt højde til de korte stænger.

 

Følg mig

Har du selv været i Lidl og kigge nærmere på kollektionen? I så fald, hvad er du selv faldet for, og hvad synes du om den?

Er du på vej, as we speak, og hvad har du planer om at købe?

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, på Facebook eller på Bloglovin’. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.