fbpx

Let’s Celebrate-kollektion – Heidi Klum igen i Lidl

Nu er Heidi Klum igen ude med en ny kollektion , opfølgeren til hendes Let’s Wow-kollektion, som blev lanceret i efteråret. Den nye Let’s Celebrate-kollektion lander i Lidl’s butikker fra imorgen søndag den 3/12-2017.

Jeg var i Lidl sidste gang, da hun lancerede hendes Let’s Wow-kollektion, og jeg fik købt nogle lækre items, som jeg stadig er rigtig glad for.

Læs mere om hvilke items jeg fik med mig hjem sidst her. Let's Celebrate-kollektion kapsel garderobe capsule wardrobe

Selv om prisen er i bund, er kvaliteten til gengæld helt i top. Jeg synes, at holdbarheden på tøjet er rigtig god, og at du får meget tøj for pengene. Jeg kan ihvert fald varmt anbefale hendes tøj.

Let’s Celebrate-kollektion

Heidi Klum’s Let’s Celebrate kollektion er en begrænset fest-kollektion, som består af 70 items. Den er et godt miks af elegante basis items og trend items, som hjælper dig til at skabe en festlig garderobe, der kan bruges til enhver lejlighed, og med forholdsvis få items.

Den er specielt designet til de kommende julefrokoster og andre arrangementer, som december byder på, men kan klart også bruges resten af året. Tøjet er holdt i varme farver, bla. sort og vinrød, og er lavet i i flere lækre trend materialer, såsom fløjl, pailletter og faux fur. Heidi Klum’s Let’s Celebrate-kollektion omfatter både tøj, sko og tasker, og findes i størrelserne 34-44.

Let's Celebrate-kollektion kapsel garderobe capsule wardrobe
Basis top 49 kr

Heidi Klum’s budskab med kollektionen, er at skabe en mode, som på den ene side er ukompliceret og elegant, men som samtidig er iøjnefaldende og får dig til at ligne en million.

Hvad skal jeg selv have fra kollektionen

Jeg har gennemgået Heidi Klum’s Let’s Celebrate-kollektion her, og har besluttet, at det eneste jeg mangler i min garderobe på nuværende tidspunkt, er et par stykker mere af hendes pragtfulde basis top. Jeg købte en i sort sidst, og er fuldstændig vild med den. Prisen er kun 49 kr, men pasformen er genial. Den er jeg simpelthen nødt til at eje et par stykker mere af, enten i en af de andre farver eller materialer, der er i den nye kollektion. Det er en super basis top, som er fuld på højde med mange af de meget dyrere toppe, der fås i butikkerne nu. Derudover passer den rigtig godt ind i min eksisterende (kapsel) garderobe.

Skal du forbi Lidl i morgen? Og hvad mangler du i din garderobe?

Lad mig gerne høre fra dig, hvad der røg med i kurven hjem.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.