fbpx

Hvid basis skjorte Mattie fra Mos Mosh

Hvid basis skjorte Mattie fra Mos Mosh

Jeg har været på jagt efter en hvid basis skjorte, da en hvid skjorte kan bruges i alle situationer og til alt. Jeg faldt over Mattie skjorten fra Mos Mosh.

hvid basis skjorte Mattie Mos Mosh
Mattie skjorte – Mos Mosh

Mattie skjorten er indbegrebet af en hvid skjorte, der ikke bliver kedelig, og som passer perfekt til min enkle kerne, uden at den bliver alt for klassisk.

Det er en lækker hvid skjorte med masser af stretch. Den er figursyet og har kinakrave, hvilket for mig er en fordel, da jeg tit synes det er svært at få kraven til at sidde ordentligt, når man har en habitjakke på. Derudover har den lange ærmer med en utrolig flot flæsekant forneden og er gennemknappet foran.

Den vil også være super cool med en skindjakke, hvor flæserne og det rå i form af skind kombineres.

Nu har jeg haft den i brug nogle gange, og den er super lækker blød at have på, og mærkes kraftig i stoffet. Den holder fint i vask og er ikke krympet nævneværdigt.

Min største udfordring er dog at undgå at grise de yndige flæser på kanten af ærmerne til, herunder kuglepen på kontoret, mad i frokost buffeten på arbejdet m.m. Ellers er jeg bare super glad for den. Et helt igennem godt købt, og en skjorte, jeg kommer til at bruge meget samt slide op (med mindre den får pletter som ikke lader sig fjerne).

Mattie skjorten blev købt sammen med to andre skjorter dette efterår, som er nævnt her og her.

Alle tre indkøbte skjorter kan varmt anbefales herfra. Dejligt at have købt noget som ikke er et fejlkøb, som man har det godt i, og som man ved, er noget der bliver brugt og slidt op, og som man med god samvittighed kan erstatte, den dag beklædningsgenstanden ikke kan længere kan bruges eller er præsentabel. Essensen i en kapsel garderobe, der fungerer.

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.