fbpx

Heidi Klum releaser kollektion i Lidl

I forbindelse med modeugen i New York lancerede modellen Heidi Klum denne uge sin nye tøjkollektion i samarbejde med discountkæden Lidl. Tøjet blev sat til salg i Lidl, og bestod af i alt 85 dele, heri blandt bukser, blazere, skindjakker, kjoler, bomberjakker, bukser, toppe, sko, støvler, tasker m.m.

Alt i alt en skøn lille kapsel kollektion med 22 dessiner i forskellige farver, som kunne mixes og matches på kryds og tværs.

Da jeg pt står og mangler lidt flere jeans i min garderobe (har pt 2 par eftersom de lyse er pakket ned til foråret) tænkte jeg, at jeg ville slå et smut forbi Lidl. Prisen var 99 kr for et par jeans, så det kunne da ikke gå helt galt. Jeg var dog en smule skeptisk, men tænkte, at eftersom Heidi Klum var ind over, så kunne det da ikke være helt galt.

Jeg må også indrømme, at jeg var noget overrasket over kvaliteten af tøjet. Umiddelbart forbinder jeg ikke lige Lidl og tøj af god kvalitet, men efter at have kigget lidt på de forskellige dessiner, endte jeg med at købe en brun skindjakke til 499 kr., en leopard blazer jakke til 179 kr., en sort strop top til 49 kr., en blå stribet poncho til 149 kr. samt to par jeans til 99 kr. stykket. Jeg endte dog med at returnere de to par jeans, da pasformen ikke var god til mig, men ikke pga. kvaliteten. Resten har jeg beholdt.

Heidi Klum kollektionen AW 2017
Heidi Klum kollektionen AW 2017

Heidi Klums tanke med sin kollektion er, at tøjet bliver solgt i en butik, hvor alle kvinder kommer. Det er ikke kun forbeholdt kvinder i modelstørrelser og folk med ret høj indkomst. Samtidig henvender den sig til alle aldersgrupper, og er samtidig lavet i en god kvalitet til billige penge.

Hun har taget udgangspunkt i sin egen personlige stil, og hvordan hun selv godt kan lide at gå klædt. Leopardprint går igen i næsten alle dessinerne i kollektion, og gør at kollektionen absolut ikke er kedelig. Leopardprint går heller aldrig af mode, så mange af dessinerne er tidløse i designet, og vil kunne bruges flere sæsoner, og matches med de dele jeg har i min eksisterende garderobe. Nu har jeg i hvert vovet mig ud i en leopard blazer, det er en sjov detalje til min ellers enkle og klassiske garderobe. Og skulle det ikke virke for mig, så har den kun kostet 179 kr.

Skindjakken (499 kr) tror jeg til gengæld, at jeg bliver rigtig glad for. Jeg har i forvejen en sort skindjakke fra Oakwood, men den er mere udendørs-agtig, så jeg manglede lidt en skindjakke til indendørs brug, som også kunne gøre det ud for en blazer, når det ikke skulle være så formelt f.eks. på jobbet.

Jeg er overrasket over, hvor god kvalitet jeg har fået til 499 kr. Det er for det første ægte skind. Umiddelbart ville jeg have troet det var faux, da man jo ikke normalt får meget ægte skind for 499 kr. Jakken var også flot emballeret. Den lå i en kraftig pap æske med et flot billede af Heidi Klum iført jakken. Ydermere var man i stand til at mærke på den uden at skulle have den helt ud af emballagen.

Jeg valgte som sagt den brune udgave, den findes også i sort, men eftersom jeg jo har en anden i sort, og jeg forsøger at holde min bestand af tøj på et minimum, så er jeg ikke tilhænger af at købe den samme model i flere farver. Det skaber nemlig ikke muligheden for forskellige udtryk i sit tøj. Kunsten er at have få stykker tøj, men at være i stand til, at kunne skabe forskellige udtryk med tøjet.

Jakken er i biker stil og lettere figursyet. Den er enkel med små fikse detaljer og samtidig lidt rå i udtrykket. Det er ruskind i en lækker varm brun farve. Hun har udeladt bælte og andre større spænder, som jeg bare ville blive rigtig træt af i længden.

Så alt i alt en super fed jakke, som jeg varmt kan anbefale, og som jeg håber, jeg får brugt rigtig meget. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har købt af hendes kollektion i Lidl.

 

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.