Forlænget påskeferie i Vensyssel og lagersalg hos Depeche

Håber du har nydt det dejlige vejr her i wekeenden, især søndag, og måske du, ligesom jeg,  også holdt en forlænget påskeferie. Jeg har brugt nogle restferiedage her de 4 dage efter påskeferien og har på den måde fået en længere mini-ferie ud af det. Det var virkelig tiltrængt.

I starten af ugen, nærmere bestemt tirsdag, tog vi et smut til Frederikshavn, hvor vi havde fundet en deal med to overnatninger på Hotel Herman Bang. Ved at booke direkte gennem hotellet, og uden om deal.dk, så fik vi et opgraderet værelse uden meromkostning. Hotellet var virkelig lækkert, og der var ikke noget at komme efter der. De har også en spa-afdeling, men den gjorde vi ikke brug af denne gang.

I opholdet var inkluderet aftensmad i deres amerikanske restaurant Empire på ankomst dagen, og dagen efter var der frokost på Jacobs Fiskerestaurant i Sæby inkluderet. Jacobs Fiskerestaurant byder bl.a på en overdådig fiskebuffet, med masser af friske råvarer. Især var der run på de lækre jomfruhummere, som tjenere flittigt fyldte op af. Det var virkelig lækker med, og så toppet med en Grimbergen Blanche øl, så blev det ikke meget bedre.

Efter frokost blev det til et smut til Skagen, en skøn gåtur ved Grenen, afsluttet med en god kop latte på Café Knuth, en rigtig hyggelig og personlig café i hjertet af centrum.

Alt i alt i par hyggelige og dejlige dage med max afslapning, gåture og god mad. Dejligt med et lille afbræk fra hverdagen i det smukke nordlige Danmark.

 

Påskeferie i Vensyssel

 

Påskeferie med minimal bagage

Vejret var ikke just det varmeste, så jeg havde taget lidt lækkert strik med til turen i form af min Mos Mosh cardigan og min Coster Copenhagen tie strik. Derudover et par jeans, to T-shirts, samt mine yndlings guldstøvler fra Ivylee. Alt i alt praktisk tøj, som samtidig var præsentabelt, og fik mig til at føle mig godt tilpas. Fordelen ved at pakke lidt og let var, at vi kunne nøjes med en lille weekendtaske til os begge to, og at alt tøjet blev brugt.

Strikken fra Coster Copenhagen (ses til højre foroven) er et basis item i min kapsel garderobe, da den forår/sommer kan bruges som overtøj og efterår/vinter, som indendørs strik.

Cardiganen derimod, er et af de items, jeg så småt begynder at pakke væk nu, og gemme til efteråret, da den er rimelig kraftig og varm. Så har jeg noget at se frem til, når efteråret atter melder sig.

Bæltet er fra Depeche og tørklædet er fra Black Colour, og et af mine favorit tørklæder. Det kan bruges til alt, og har den perfekte størrelse. Hele min garderobe kan ses her.

Lagersalg hos Depeche

Påskeferie i vensyssel og lagersalg hos Depeche
Bumbag og ny pung

Sidst på ugen, da vi kom hjem fra vores forlængede påskeferie, så var det tid til det årlige lagersalg hos Depeche i Horsens, hvor du virkelig kan få nogle lækre lædervarer til billige penge.

Jeg var på udkig efter en ny lækker pung, som ikke var alt for stor, men hvor jeg alligevel havde plads til alle mine kort. Jeg fandt en lækker brun pung, og lod mig samtidig friste til en bumbag, som jeg har ønsket mig længe. Den er mindre end den cross over, jeg købte sidste år, og som jeg bruger rigtig meget. Så nu har jeg forskellige størrelser tasker, alt efter lejlighed.

Min cross over, som jeg købte sidste år,  kan ses her (med rem fra Cosy Concept).

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor. Så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Du kan også følge mig på  InstagramFacebook eller Bloglovin’.

Hav en god dag

 Signature

4 Comments

 1. Det lyder til, at du har haft en dejlig påske! Elsker, når man kan komme lidt væk fra alting.

  Iøvrigt vil jeg give dig ret – det er godt nok en meget lækker pung, du har der! Jeg har den samme som jeg har haft i snart 20 år, købt på en tur til London… den er slidt, og den fylder meget i forhold til at jeg næsten bare har et dankort i den, og jeg tænker ofte på at det er ved at være tid til at skifte den ud… måske jeg lige skal se lidt nærmere på Depeche 🙂
  Elizabeth recently posted…En ny, god vane: opvasken er klaret hver morgenMy Profile

  • Hej Elisabeth,
   Tak for din kommentar. Jeg er også rigtig glad for den allerede.
   Du kan roligt tjekke Depeche ud. Jeg synes, de har nogle lækre ting, af god kvalitet og holdbarhed.
   God fornøjelse.
   /Betina

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

CommentLuv badge