fbpx

Bandelettes lårbånd – slip for sommerlår der klistrer og skarver

Vi kender det allesammen, jeg gør i hvert fald. Det ubehag det kan være at gå i nederdel og kjoler om sommeren, når det er varmt og inderlårene klistrer mod hinanden, eller i værste fald skarver. Mange tyr til forskellige cremer, pudder eller cykelshorts/tights for at undgå dette.

Jeg har ikke selv prøvet diverse cremer eller pudder for at komme dette problem til livs. Jeg har kun gjort mig nogle erfaringer med tights for at undgå, at mine lår klistrer mod hianden.

De første tights jeg købte viste sig at have for korte ben. De var sådan set meget behagelige og ok tynde at have på, men fordi benene i dem var for korte, valgte de at kravle op hele tiden, effekten forsvandt ligesom, og lårene fortsatte med at klistre sammen.

Jeg har så efterfølgende fundet tights (Lucia pants fra Missya) med længere ben, og de fungerer rigtig fint. Er måske en smule til den lange side, da man nogen gange kan ane en smule, der stikker under nederdelen.

Det der er ulempen ved cykelshorts, og især når det er varmt, er, at de fylder under nederdelen eller kjolen. Jeg synes, det kan føles, som om man har for meget tøj på.

Bandelettes lårbånd

Derfor blev min nysgerrighed vakt, da jeg tilfældigt faldt over Bandelette lårbånd på nettet. Bandelette lårband er et bånd som er forsynet med en blød stribe non-stick silikonebånd i top og bund, der sikrer dig, at lårbåndet bliver på plads hele dagen.

Jeg har købt mine hos Luna’s Closet og de fåes i to forskellige modeller, enten blonde eller sport, som er en mere straight udgave. Blonde udgaven fåes i henholdsvis 14 cm og 15 cm bredde.

Derudover fåes de i op til 6 forskellige størrelser (diameter), så det er vigtigt, at du måler dine lår, inden du bestiller, så du sikrer dig, at de kommer til at sidde ordentligt. Der er et udførligt måleskema på hjemmesiden, så det er ret nemt.

Blonde modellen fåes i sort, hvid, beige og rød, mens den sporty udgave fås i sort og beige.

Min mening om Bandelettes lårbånd

Jeg har nu haft dem på et par gange, og må ærlig indrømme, at de holder det de lover. De er utrolig behagelige at have på, jeg mærker næsten ikke at jeg har dem på. De er nemme at montere og sidder på plads hele tiden. Når jeg først har dem på, sidder de, og jeg skal ikke rette på dem hele tiden.

Jeg har købt blonde udgaven i sort i 15 cm bredde, og overvejer helt klart at købe et par mere, evt den lidt mere straight og sporty udgave.

Prisen er 199 kr per par, hvilket er en ok rimelig pris for et produkt af god kvalitet, som jeg kommer til at bruge rigtig meget.

Jeg kan varmt anbefale dem, og især med den sommer vi har nu, så er det da bare helt perfekt, for så kan sommertøjet rigtig blive luftet. Herunder nu også kjoler og nederdele for mit vedkommende.

Følg mig

Hvis du har lyst til at læse mere, så kan du følge mig ved at tilmelde dig til nyhedsmailen nedenfor, så bliver du løbende opdateret, når der kommer nyt fra mig. Du kan også følge mig på Facebook eller på Instagram .

Du er også altid velkommen til at skrive til mig her.

Hav en god dag.

Kapsel garderobe til børn
Garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Sloggi ZERO Feel undertøj
Shopping

Test af Sloggi ZERO Feel – innovativt undertøj

Sloggi kører for tiden en massiv kampagne på deres nye tiltag, ZERO Feel, som ifølge dem er den nyeste innovation indenfor undertøj. ZERO Feel er …

Læs mere
jeans oplægning kapsel garderobe
Garderobe

Oplægning af jeans – det ultimative DIY tip

Jeans er og bliver en uundværlig klassiker i modebilledet. Et par jeans er et musthave i garderoben, fåes i forskellige snit og vaske og kan redde …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.