fbpx

Accessories og et lagersalg hos Pilgrim

Accessories og et lagersalg hos Pilgrim

Accessories i form af tørklæder, smykker, bælter m.m er ikke noget, der tidligere er faldet mig naturligt at bruge. Jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle bruge det, og derfor var det noget, jeg bevidst gik uden om. Det var først, da jeg for 3 år siden var så heldig at vinde en dag med en stylist, at jeg fik øjnene op for, hvad man kan bruge accessories til, og egentlig blev ret glad for konceptet.

Stylist, Ny Mundering, Anette Heiner, kapsel garderobe, capsule wardrobe, accessories
Brug af tørklæde, smykker, bælte og taske til at give et outfit kant

Accessories er en måde at tilføre dit outfit kant og personlighed. Et iøjnefaldende tørklæde eller en fed halskæde kan give et andet udtryk til det tøj, du i forvejen har i din garderobe. Prøv at udfordre dig selv med et spændende tørklæde med fede detaljer og farver, hvis du er mest til rolige basis farver i garderoben. Så kan du pifte dit outfit op, men stadig være tro mod din stil.

Det er også en mulighed for at forsøge sig med nye farver eller mønstre i det stille, og teste om f.eks en ny farve er noget for dig. Så kan du nøjes med at købe f.eks et tørklæde i farven, og hvis det er en succes, så kan du herefter prøve med bluser eller andre større beklædningsdele.

Noget jeg synes, der er vigtigt omkring accessories er nøje at overveje, hvad man vil bruge det til. Og samtidig sikre sig, at det tørklæde du har i tankerne, rent faktisk også passer til mere end 1 bluse i garderoben. Det er en måde, at sikre dig, at du rent faktisk også får brugt dit tørklæde.Du skal helst væk fra sæt-tankegangen, hvor tøjet er købt i sæt og bruges i sæt. Derved begrænser du dine muligheder.

Hvis du nøje sammensætter sin garderobe, både hvad angår basistøj, sæsontøj og accessories, så har du en lækker (kapsel) garderobe, som kan bruges på kryds og tværs, og gevinsten er, at tøjet faktisk bliver brugt, og at det bliver nemmere at klæde sig på. Yderemere vil du også opleve, at du føler, at du har mere tøj.

Selv kan jeg godt lide tøj med fede detaljer, som både kan bruges med og uden accessories. Tøjet har karakter, og kan stå alene, men jeg kan stadig ændre udtryk ved, at jeg tilføjer et tørklæde eller en halskæde.

Noget der virkelig kan ændre ethvert outfit er sko/støvler. Nok et af de mest powerfulde accessories. Du kan dresse et outfit op eller ned udelukkende ved de sko/støvler, du har på. Hvis du har en pæn top, som du kun bruger i byen, så brug den til jeans og sneakers, og så syner den mindre festlig, og du får den brugt mere. Eller tag dine jeans og en basis T-shirt på med stiletter til, og du er klar til en tur i byen.

Lagersalg hos Pilgrim

Pilgrim er dansk design, beliggende i Skanderborg. Smykkerne er skabt med hand and heart. Jeg er vild med deres smykker, og synes de kan give kant til ethvert outfit.

accessories lagersalg pilgrim kapsel garderobe capsule wardrobe
Dagens fangst

Jeg er så heldig, at de har til huse tæt på min arbejdsplads, og holder lagersalg et par gange om året, så det er nemt at smutte forbi og se, om de har noget, der kan spice min garderobe lidt op.

Jeg var afsted her i weekenden, og havde lokket min søster med. Tak for en hyggelig dag, Søs. Vi ville så lave en tøsetur ud af det, med noget godt mad bagefter. Vi havde sat et par timer af til besøget, da det er altid er velbesøgt, og der er pænt mange langborde at skulle igennem.

De deler deres smykker op i kategorier: halskæder, armbånd, øreringe, ringe, ure, solbriller m.m, og de ligger så kategori-vis på separate borde. Både jeg og min søster fik fundet en del brugbart, og det var guld værd at være afsted to, så vi kunne hjælpe hinanden med, hvad der skulle med hjem og hvad der ikke skulle.

Den lille bunke på billedet løb op i 400 kr, og der var varer for 2800 kr. Det høje armbånd er her jeg vil udfordre mig selv lidt, da jeg tror, det kan blive fedt. Og ellers fik jeg små øreringe, halskæder med udskiftelige vedhæng, charms til armbånd, fede ringe og armbånd.

Start op i det stille

Hvis du har fået lyst til at få nogle flere accessories ind i garderoben, så er mit råd, at du starter op i det stille, hvis det er nyt for dig. Indfør et par tørklæder, halskæder eller hvad du vil være tryg ved her i starten. Køb noget som kan matche, det du har i forvejen, så du har mulighed for at bruge det til mere af dit tøj. Men udfordr også gerne dig selv lidt med fede detaljer.

Find butikker, hvor du er tryg ved at handle, og hvor du ved, at ekspedienten er ærlig og reel, og ikke bare forsøger at sælge dig det første det bedste. Du skal helst ikke forlade butikken med noget, der ikke er dig. Få rådgivning i butikken eller tag en god veninde med, som du ved siger sin mening.

Lagersalg som f.eks Pilgrim er også et godt sted at starte, her kan du få accessories til billige penge, og det er ikke så super ærgeligt, hvis det skulle vise sig, ikke at blive brugt.

Er du allerede god til at bruge accessories eller har du fået lyst til at komme i gang? Smid gerne en kommentar.

 

 

Shopping

The Makeup Library – ny makeup serie i NORMAL – test af produkterne

NORMAL lancerede i juni 2018 et helt nyt makeup brand The Makeup Library. Ideen bag The Makeup Library er, at skabe din helt egen skønhedsbog. …

Læs mere
Kapsel garderobe til børn
Kapsel garderobe

Kapsel garderobe til børn, min step by step guide – Lisesommerlund.dk

Jeg har jeg fået besøg af min blogger-kollega Lise her på bloggen, som har lavet et lidt anderledes indlæg. Du kan læse mere om Lise …

Læs mere
Lingeri Love Stories HM
Shopping

Test af lingeri – samarbejde mellem Love Stories og H&M

Jeg må erkende, at jeg har nedprioriteret lingeri skuffen i min garderobe lidt den seneste tid, da alt fokus har været på, at optimere samlingen …

Læs mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet

.